Mihaela Rădulescu le-a dat șah mat americanilor. Și-a arătat talentul de gospodină

Mihaela Rădulescu le-a dat șah mat americanilor. Și-a arătat talentul de gospodină
Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Mihalea Rădulescu a povestit o întâmplare plină de umor ce avut loc în America.

Nimeni nu o poate opri pe vedeta de la „Masked Singer România”. Când își pune ceva în cap, Mihaela Rădulescu e un taifun.

Mihaela Rădulescu le-a dat șah mat americanilor. Și-a arătat talentul de gospodină

Când fiul ei a plecat în America la studii, Mihaela Rădulescu nu s-a lăsat. Femeie hotărâtă, a plecat cu puiul ei și le-a demonstrat americanilor ce înseamnă mamele din România. Odată ajunsă în campusul de la liceu, s-a pus pe treabă și i-a arătat lui Ayan cum trebuie să se organizeze și să trăiască. Spre uimirea colegilor săi.

„Am plâns, dar nu așa în fața lui. Am plecat cu el în America, l-am instalat. În ziua aia în care trebuia să plec de acolo, după ce am schimbat, am aranjat camera, mamă din aia nebună am fost… am făcut tot ce trebuie, moldovenește așa, aia a fost cea mai grea zi din viața mea. Am realizat că gata, el a crescut. El a vrut să plece la școala aia în America. L-am lăsat să plece”, a mai povestit vedeta.

I-a pus floare de plastic în cameră

Vedeta a cumpărat de la un magazin din zonă de la aspirator și mop la perdele și produse de curățenie, lăsându-i cu gura căscată chiar și pe profesorii care nu au mai văzut vreodată așa ceva. Totul pentru ca băiatul să aibă confortul de acasă. „I-am dus covor în campus, i-am pus perdele. Nu au camerele goale, ei au acolo strictul necesar.

Adică au un pat, birou, dulap și un scaun la care muncesc. Am intrat acolo și am zis că nu vreau să-mi pedepsesc copilul. Americanii au și altă filosofie, ca să-și lase copiii pe cont propriu. Și eu sunt de acord cu asta, dar nu puteam să-l las într-o cameră goală.

M-am dus la un magazin de mobilă de acolo și am cumpărat tot ce trebuie să pună omul în casă. Am apărut în campus… M-au întrebat și profesorii de acolo ce fac. I-am luat aspirator, mop, toate produsele de curățenie. I-am spus cum se folosesc. (…) După ce am făcut curățenie mi-am dat seama că lipsește o plantă. I-am luat o plantă de plastic.

Mi-a spus fiul meu că a venit tot campusul să-i vadă camera, pentru că au auzit că el e acela care are o plantă în cameră. La americani nu prea au văzut genul acesta de mamă, pentru că ei sunt obișnuiți să fie lăsați să se descurce singuri”, a povestit amuzată, vedeta.

Sursă foto: spynews, libertatea, instagram