Mihaela Tatu, dorită pentru o nouă emisiune de divertisment. Ce televiziune i-a făcut ofertă

Mihaela Tatu, dorită pentru o nouă emisiune de divertisment. Ce televiziune i-a făcut ofertă
S-a retras din televiziune cu ani în urmă, acum e posibil să se reîntoarcă. Mihaela Tatu e în așteptări.

Celebra prezentatoare a emisiunii De 3xfemeie, Mihaela Tatu, are toate șansele să revină pe micul ecran. Care e motivul.

Mihaela Tatu, dorită pentru o nouă emisiune de divertisment. Ce televiziune i-a făcut ofertă

A fost una dintre cele mai iubite și mai respectate prezentatoare și cei care o iubesc pe Mihaela Tatu au toate șansele să o vadă din nou pe micile ecrane. În urmă cu doar câteva luni aceasta și-a exprimat dorința de a reveni în televiziune, iar acum se pare că Divinitatea i-a ascultat dorința.

„Mi-ar plăcea să prezint o emisiune cu care să rezonez”

”Sunt implicată în tot felul de proiecte frumoase printre care pun și voce pentru povești, fac audiobook-uri. Însă, când îmi este dor de televiziune, vin la o emisiune și îmi trece dorul. Mi-ar plăcea să prezint o emisiune cu care să rezonez, altfel nu stau să prezint orice nu mi se potrivește. Nu contează postul de televiziune unde lucrez, ci emisiunea, să rezonez cu ea”, a declarat Mihaela Tatu, în urmă cu câteva luni.

„Mihaela Tatu e pe lista noastră pentru o emisiune”

Potrivit informațiilor oferite de Impact, vedeta urmează să primească o ofertă de la Tele 7 abc, care se va redeschide curând. ”Mihaela Tatu este pe lista noastră, pentru o emisiune. După ce ne vom relansa, și sperăm ca la sfârșitul acestei luni să obținem licența, îi vom o face o ofertă Mihaelei Tatu, pentru o emisiune de divertisment. Ne-am bucura enorm să colaborăm”, a declarat în exclusivitate pentru Impact, Raluca Găină, producătorul general al Tele 7 abc.

Profesor la DallesGO

Contactată de reporteri, Mihaela Tatu a mărturisit că încă nu a primit nici o ofertă, dar o așteaptă cu bucurie. Invitată recent în emisiunea lui Cătălin Măruță, Mihaela Tatu a afirmat că s-ar muta în București în primul rând dacă ar avea un job care să o satisfacă din toate punctele de vedere. În acest moment, vedeta locuiește în Oradea și este profesor la DallesGO, unde susține cursul de Public Speaking.

Sursă foto: instagram