Mihaela Rădulescu, nostalgică la adresa Regelui Mihai. Cu ce se mândrește prezentatoarea

Mihaela Rădulescu, nostalgică la adresa Regelui Mihai. Cu ce se mândrește prezentatoarea
Cu ocazia Zilei Regalității, Mihaela Rădulescu a fost nostalgică. Prezentatoarea s-a mândrit pe Instagram cu realizările sale. A vorbit de Regele Mihai.

Mihaela Rădulescu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Prezentă în piesajul autohton de câteva zeci de ani, prezentatoarea se poate mândri cu o carieră impresionantă. Deși locuiește la Monaco de câțiva ani buni, Mihaela nu și-a uitat țara și are grijă să sărbătorească atunci când este vreun moment important. 

O astfel de sărbătoare a avut loc astăzi, cu ocazia Zilei Regalității. Pe Instagram, Mihaela a împărtășit un moment important din viața ei, care a avut loc acum aproape 10 ani și de care este tare mândră. Prezentatoarea a fost de-a dreptul nostalgică, chiar la adresa Regelui Mihai. 

Mihaela Rădulescu e nostalgică. Și-a amintit de decorația primită de la Regele Mihai 

Pe 25 Iunie 2012, Regele Mihai, prin Principesa Margareta, a decorat o serie de personalități din mediul cultural, economic, educațional, dar și din presa românească. Printre aceste nume s-a aflat și Mihaela Rădulescu, care a primit atunci o distincție importantă. Vedeta de televiziune a fost astfel recompensată pentru „loialitatea față de principiile și valorile Statului Român, în dimensiunea și legitimitatea sa istorică”.

Pentru a marca Ziua Regalității, Mihaela a pus pe Instagram o poză cu „brevetul” primit din partea Regelui Mihai. „Cel mai mândru moment al meu – să fiu recunoscută pentru activismul social de către Regele Mihai 1 al României. Medalia pentru loialitate este povestea mea personală preferată”, a scris vedeta pe poză.  

Decorația a avut loc la vremea respctivă în Sala Regilor a Palatului Elisabeta, iar printre alte personalități recompensate s-a aflat în acea zi și regretata Cristina Țopescu. Regele Mihai nu a decorat personal în acea zi, ci a delegat-o pe fiica sa, Principesa Margareta, să ofere distincțiile corespunzătoare. La ceremonie a fost prezent și Radu Duda, soțul principesei. 

Foto: Facebook, Instagram

Problemele femeilor: cum scăpăm de firele crescute în piele după epilat