Mihai Albu, în culmea fericirii. N-a fost niciodată mai îndrăgostit și are planuri mari de viitor

Mihai Albu, în culmea fericirii. N-a fost niciodată mai îndrăgostit și are planuri mari de viitor
Mihai Albu a fost mereu atent să se afle cât mai puține lucruri despre viața sa personală de când a divorțat de Iulia Albu.

A avut mai multe relații de la despărțirea de Iulia Albu, dar se pare că abia acum și-a găsit adevărata fericire.

Mihai Albu, în culmea fericirii. N-a fost niciodată mai îndrăgostit și are planuri mari de viitor

Celebrul designer Mihai Albu e mai îndrăgostit ca niciodată și le-a arătat-o tuturor pe frumoasa sa iubită, de profesie medic chirurg. Cei doi au făcut și o fotografie împreună, pe care designerul a postat-o pe rețelele de socializare, fotografia strângând mii de like-uri. ”Bucureștiul de la etajul 21…noaptea”, a scris celebrul designer de încălțăminte.

„Vrem poze cu pantofii de mireasă”

Prietenii din online ai acestuia au sărit cu felicitările, ba chiar cineva s-a dus mai departe cu gândul și l-a rugat, când va veni momentul, să pună și fotografii cu pantofii de mireasă.

”Viața merge înainte și trebuie să ne bucurăm”, ”Să fiți fericiți!” și ”Cine e  frumoasa doamnă?”, ”Vrem poze cu pantofii de mireasă! Unde sunt?”, au fost câteva dintre mesajele primite.

„Și, da, îi voi da soției numele meu de familie”

Într-un interviu acordat jurnaliștilor de la Ego, el a mărturisit că nu exclude să o ducă pe iubita sa în fața altarului. ”Ne înțelegem foarte bine și avem planuri pentru un viitor împreună. Nu doresc să spun mai mult, pentru că nu este persoană publică. (…)

Iubesc din nou, este bine, nu este exclus să ajung din nou la altar. Și, da, îi voi da soției numele meu de familie, chiar dacă mai există o domniță Albu, vor fi două. Nu am de ce să îi cer voie Iuliei, numele este al meu. Tata era din zona Alba Iulia, de aceea ne cheamă Albu. La divorțul de Iulia, numele a fost parte din negociere, i l-am lăsat, pentru că și-a construit cariera pe acest nume”, a spus celebrul designer. În ceea ce o privește pe Iulia Albu, aceasta e fericită alături de iubitul său, Mike și bat clopote de nuntă.