Mihai Albu, la un pas de faliment. Ce se întâmplă cu firma designerului

Mihai Albu, la un pas de faliment. Ce se întâmplă cu firma designerului
Anul care tocmai a trecut a fost unul dintre cei mai grei pentru designerul Mihai Albu. Prin ce a trecut.

A muncit din răsputeri pentru a nu pierde tot ce a clădit într-o viață de om. Cum se descurcă Mihai Albu.

Mihai Albu, la un pas de faliment. Ce se întâmplă cu firma designerului

Într-un interviu acordat Fanatik, Mihai Albu a vorbit despre greutățile prin care a trecut anul trecut, când a fost la un pas să-și închidă firma. Pandemia l-a lovit crunt, evenimentele s-au rărit, până la dispariție, astfel că numărul comenzilor a scăzut drastic, iar lui Mihai i-a fost extrem de greu. Norocul lui a fost că în decembrie a mișcat câte ceva și așa a reușit să reziste pe piață.

„Am încercat o supraviețuire și o rezistență pe piață”

”Luna decembrie a fost o lună mai plină, iar abia zilele acestea am intrat și eu în vacanță. Însă, anul acesta, din punct de vedere profesional, nu a fost strălucit, pot spune că am încercat o supraviețuire și o rezistență pe piață.

Chiar dacă a părut la un moment dat, prin vară, că lucrurile s-ar îndrepta, din septembrie au căzut din nou, odată cu anularea nunților, petrecerilor, iar piața de fashion a resimțit foarte tare lucrul acesta. Am petrecut foarte mult timp la atelier și mi-am dorit să am atât de multe idei încât să reziste afacerea.”, a povestit Mihai Albu.

Ghinionul se ține scai de capul lui și în dragoste

Nici în amor lucrurile nu merg mai bine, iar femeile parcă ar fugi de Mihai Albu. A încercat el câte ceva cu una, cu alta, dar nici o poveste n-a rezistat. ”Din cauza stării profesionale, nici în viața personală nu a răsărit soarele. Au fost niște încercări, dar nereușite.

În rest, pot spune că a fost bine, pentru că am ținut legătura cu fetița mea, am ieșit mai puțin pentru că eu locuiesc cu mama mea, care are 94 de ani, și trebuie să am mare grijă de ea.”, s-a destăinuit designerul. Speră totuși că 2022 va fi unul mult mai bun, mai ales că va lansa și o nouă colecție de pantofi, care speră că îi va aduce noroc.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre