Mihai Bendeac a încăput pe mâna medicilor. De ce boală suferă cunoscutul actor

Mihai Bendeac a încăput pe mâna medicilor. De ce boală suferă cunoscutul actor
Momente grele pentru Mihai Bendeac. Celebrului comediant i s-a făcut rău tocmai când se afla pe platoul de filmare. Ce s-a întâmplat l-a făcut pe actor să vorbească despre suferința sa.

Pare că nimic nu-l poate atinge, însă Mihai Bendeac are probleme de sănătate. I s-a făcut rău în timpul filmărilor.

Mihai Bendeac a încăput pe mâna medicilor. De ce boală suferă cunoscutul actor

Colegii lui Mihai Bendeac de la iUmor dar și toată lumea prezentă s-a speriat când actorului i s-a făcut rău pe platoul de filmare. Cea care a spus totul pe rețeaua de socializare a fost chiar Delia, care a postat mai multe filmulețe cu Mihai și medicii care roiau în jurul vedetei. Delia a fost extrem de îngrijorată și a așteptat verdictul doctorilor.

 

„Nu am reușit să o înving, își arată colții destul de des”

Despre problemele lui Mihai cu depresia a vorbit cu ceva timp în urmă chiar artistul. Bendeac a menționat că încearcă să țină în frâu această afecțiune însă, din păcate, sunt momente în care boala e mai puternică decât el. „Nu, n-am reușit s-o înving, își arată colții destul de des, aș spune. Dar cred că am învățat să trăiesc cu ea.

Am învățat să nu mă mai sperii atât de tare atunci când apar episoadele de genul ăsta. Dar nu pot să spun c-am trecut peste. Cumva fiecare om trebuie să se lupte singur cu depresia lui. Să-și caute răspunsul pe diferite căi. În diferite luări de cuvânt, în diferite interviuri ale altora care au trecut prin treaba asta. Dar cred că rezolvarea propriei depresii nu stă decât în soarta fiecăruia dintre cei care se lovesc de așa ceva”, a afirmat Mihai Bendeac pentru Viva.

Când începe noul sezon iUmor

Începând cu 25 septembrie, toți cei care iubesc emisiunea iUmor îi vor putea vedea pe cei trei jurați dar și concurenți în cel de-al 11-lea sezon. Se anunță o emisiune plină de surprize, dar și invitați pe măsură.

Sursă foto: cancan