Mihai Bendeac recunoaște supremația lui Fuego. Paul Surugiu îi dă replică

Mihai Bendeac recunoaște supremația lui Fuego. Paul Surugiu îi dă replică
După ce a plecat de la Antena 1, a fost greu pentru cineva să ia legătura cu Mihai Bendeac. Iată că a ieșit singur din anonimat și l-a ochit pe Fuego.

Cu puțin timp în urmă, Mihai Bendeac a postat pe contul său de socializare un video care le-a adus zâmbetul pe buze prietenilor săi din online. În stilu-i caracteristic, fostul jurat de la iUmor a încercat să le explice internauților cum stă treaba cu marketingul lui Fuego. A fost uimit că Paul Surugiu este întâmpinat de fani, la spectacole, cu buchete imense de flori și a spus în repetate rânduri că Fuego este pur și simplu genial.

Fuego: 15 ani de turnee sold out!

Fuego pare să fi apreciat recunoașterea din partea actorului. Paul Surugiu a transmis un mesaj care ar putea fi interpretat ți ca o replică la spusele lui Bendeac:

„Pentru mine, colindul este o binecuvântare! Nu-l cânt neaparat pe cel tradițional, ci propriile mele cântece, vreo 200 compuse peste ani! Încerc mereu, în melodiile dedicate Crăciunului, să aduc un fragment de emoție, un text special, căldură și liniște! Și cred că-mi reușește asta dacă fac turnee naționale sold-out de peste 15 ani! Le mulțumesc oamenilor pentru asta”, a transmis în urmă cu puțin timp Paul Surugiu alias Fuego.

De ce a plecat Bendeac de la emisiunea iUmor

Despre plecarea lui Bendeac de la iUmor s-a aflat în luna octombrie, motivul fiind un scandal cu producția show-ului. El a fost înlocuit cu un specialist în glume, Costel Bojoc, cunoscut în întreaga țară pentru numerele sale de stand up. Nici acum, Bendeac nu a spus nimic despre conflictul cu Antena 1 sau hotărârea sa de a pleca de la emisiune.

„Nu a mai vrut să vină. Este fiert, a fost fiert să nu mai vină, efectiv”

Nu demult, colega și prietena sa, Delia a spus câteva cuvinte pe contul de socializare. Chiar dacă și vorbele cântăreței au fost alese cu grijă, Delia a dat de înțeles că artistul a fost nemulțumit de mai multe lucruri. Așa că s-a revoltat și nu a vrut să mai vină la filmări.

„De ce nu mai e Bendeac la iUmor? Întrebați-l pe el. Practic, nu a mai vrut să vină pentru că l-au deranjat anumite lucruri. A și spus omul câteva sau nu știu dacă a spus. Nu a mai vrut să vină. Este fiert, a fost fiert să nu mai vină, efectiv”, a mărturisit Delia Matache pe TikTok.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre