Mihai Bendeac se face dresor de lei și de fraieri. Ca Nuțu Cămătaru, interlopul

Mihai Bendeac se face dresor de lei și de fraieri. Ca Nuțu Cămătaru, interlopul
Codin Maticiuc i-a făcut o propunere lui Mihai Bendeac, iar actorul pare că se lasă mai ușor decât s-ar crede.

Mihai Bendeac a dat primele detalii despre cel mai nou proiect. Nu s-a așteptat nici el la așa ceva.

Mihai Bendeac, dresor de lei și de fraieri. Actorul a intrat în lumea băieților răi

Cu puțin timp în urmă, Codin Maticiuc a reușit să ducă la bun sfârșit munca de cinci ani. E vorba de o carte despre cel mai de temut interlopi din România, Nuțu Cămătaru. Ideea i-a venit după ce a văzut la Miami, pe prima pagină a unui ziar, un articol despre Nuțu.

Afaceristul spune că a lucrat enorm și s-a documentat până în cel mai mic detaliu. Cartea se intitulează „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru’, iar acum vedeta vrea să scoată și un film.

„5 ani de zile am stat pe lângă el de la nunti și petreceri până la închisori”

„Aceasta este cartea mea. O carte la care am lucrat în ultimii 5 ani. Am realizat că este un subiect prin 2014 când, aflându-mă la Miami, pe prima pagină a ziarului Miami Herald era Nuțu Cămătaru. Abia în 2017 am găsit o cunoștință comună care m-a dus la Nuțu. Am reușit să-l conving să mă lase să îi aflu povestea. (…) 5 ani de zile am stat pe lângă el de la nunti și petreceri până la închisori.

Am fost cu el să-și viziteze fiul, aflat în pușcărie pe atunci, l-am însoțit la Curtea Supremă unde a fost și condamnat. L-am vizitat la Jilava, penitenciarul din Ploiești și la cel din Găești. Am văzut și condițiile generale din penitenciare dar și cele speciale pentru clanuri și îndeosebi pentru „Inamicul Public Numărul Unu”.

5 ani de zile. 5 ani de când am intrat în lumea lui, i-am cunoscut deopotrivă anturajul și dușmanii, poveștile și familia. 5 ani de când am primit un acces într-o lume paralelă, a adevăraților băieți răi. 5 ani de zile în care am fost martorul tăcut al unor răfuieli și reglări de conturi cum nu mi-am putut imagina ca există, narate cu lux de amănunte de leaderul clanului Cămătaru.

Această carte are un prezent, observat de mine, un băiat ce a pășit într-un univers necunoscut și un trecut, povestit de nimeni altul decât Nuțu Cămătaru. Un trecut care-l privește și-n care se amestecă mafia străzii cu cea a politicii”, a dezvăluit Codin Maticiuc pe Facebook.

Mihai Bendeac a acceptat

La cine s-a gândit Codin Maticiuc că ar fi potrivit să joace rolul lui Nuțu Cămătaru? La nimeni altul decât Mihai Bendeac, care nu a spus nu. “Am vorbit, principial, așa i-am zis: `Băi, te văd un Nuțu tânăr`. Și mi-a spus că i-ar plăcea, i se pare challenging un asemenea personaj”, a mai spus Codin Maticiuc.

Surprinzător pentru unii, Bendeac ar fi acceptat rolul și, se pare, că în curând vor începe și filmările. „Dacă șase luni studiez, iau 30 de kilograme în greutate și nu fac nimic altceva, da, în final aș putea fi pregătit. Om trăi și-om vedea”, a afirmat și Mihai Bendeac.

Sursă foto: facebook