Mihai Bobonete, pe mâna polițiștilor. Actorul a spus că a fost o glumă nevinovată

Mihai Bobonete, pe mâna polițiștilor. Actorul a spus că a fost o glumă nevinovată
Îndrăgitul actor Mihai Bobonete a ajuns la mâna polițiștilor. Pe numele lui a fost deschis dosar și s-a început o anchetă.

Actorul Mihai Bobonete, cunoscut, în special, pentru rolul cârciumarului Bobiță din serialul „Las Fierbinți”, a fost anchetat de polițiști, în urma unui denunț, fiind suspectat de omor. Acesta a fost cercetat pentru uciderea, în chinuri, a unui porumbel.  Bobonete a fost reclamat oamenilor legii de o femeie, după ce aceasta a vizionat un clip de pe canalul YouTube al artistului, în care se povestea cum a ucis un porumbel.

Incidentul, în timpul căruia pasărea a fost ucisă în chinuri, s-ar fi petrecut în toamna anului trecut. Indignată de poveste, femeia s-a adresat cu o petiție Inspectoratului de Poliție Ilfov, prin care a reclamat faptele și a cerut ca actorul să fie pedepsit pentru uciderea unei păsări.

Conform procedurii, după înregistrarea reclamației, polițiștii s-au pus în mișcare. Potrivit unor surse judiciare citate de Spynews, în acest caz a fost deschis un dosar de investigație, de către Poliția Animalelor. Mihai Bobonete a fost chemat și audiat, de polițiștii din cadrul acestui serviciu. El a trebuit să dea explicații în fața anchetatorilor. Dar și să demonstreze că nu este nimic real.

Actorul a explicat, mai arată sursa citată, că este vorba despre o glumă dintr-un spectacol de stand-up comedy, în care situația descrisă era ficțiune, parte din show, fiind o invenție artistică. După o anchetă amănunțită, polițiștii au acceptat explicațiile lui Bobonete, iar dosarul a fost clasat.

Mihai Bobonete a avut probleme și de altă natură

În ciuda succesului pe care îl are, Mihai Bobonete a ajuns depresiv, și a recunoscut acest lucru. Problemele au apărut după ce i-a fost spartă locuința, în vreme ce familia sa dormea. Hoții au intrat în casă, fără ca nimeni să își dea seama. Speriat de ce s-ar fi putut întâmpla mai grav decât sustragerea unor bunuri, Bobonete a avut nevoie de ajutor de specialitate, în mai multe ședințe de terapie.

„Eu m-am întâlnit pentru prima oară cu terapia acum vreo cinci ani, când au intrat hoții peste nevastă-mea și peste copii în casă, când eu eram plecat. Nu s-a întâmplat nimic grav. Ai mei dormeau, iar hoții, niște găinari care nu au priceput că oamenii de vârsta mea nu-și țin în casă lucrurile de valoare, și-au dat seama că nu aveau ce să fure. Pe de altă parte și-au dat seama și că mai era cineva în casă. Dar pentru mine impactul a fost de așa natură încât am fost nevoit să ajung la terapeut.”, a povestit vedeta Pro TV, la un moment dat.