Mihai Gâdea e alt om când iese din studioul Antena 3. Jurnalistul are și o pasiune pentru fashion

Mihai Gâdea e alt om când iese din studioul Antena 3. Jurnalistul are și o pasiune pentru fashion
Jurnalistul Mihai Gâdea surprinde mereu. Fie că e în cadrul emisiunii sale, de la Antena 3, fie că e în timpul liber, alături de familie. Gâdea încearcă pe cât de mult posibil să-și țină viața personală privată, însă unele detalii ies la iveală vrând-nevrând.

Mihai Emanuel Gâdea are 45 de ani și este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști români. De mai bine de un deceniu, el este și directorul postului de televiziune Antena 3.

Știați că…?

Din anul 1999, prezentatorul TV este doctorand în istorie, la Institutul de studii istorice “Nicolae Iorga”, cu lucrarea “Ionel Brătianu și epoca sa”.

Telespectatorii îl îndrăgesc și îi urmăresc fidel emisiunile, însă rareori au reușit să afle amănunte despre viața lui privată, despre soție și fiica sa sau despre pasiunile sale în afara platoului de emisie.

Mihai Gâdea este căsătorit cu Agatha Kundri Gâdea și împreună au o fiică, Maisha Karina.

În prezent, Mihai Gâdea și-a luat o scurtă vacanță și se află în Italia, alături de soția și fiica sa. Pozele pe care le-a publicat pe contul său de Instgram ne arată o altă latură a vedetei Antena 3: e un veritabil fashionist!

Cu blugii rupți, sacou cu nasturi metalici și pantofi sport, prezentatorul de breaking news s-a ridicat la standardele Italiei în materie de modă.

Adesea, el a spus despre fiica lui că îi este cea mai bună prietenă. Îi reamintește mereu cât de mult o iubește în postări pe Instagram și nu numai.

Karina a plecat din România

Anul trecut, Mihai Gâdea a trecut prin mari emoții. Fiica lui a terminat liceul și a susținut examenul de Bacalaureat. Karina a promovat cu brio examenul maturității și a ales o facultate din străinătate. Mai exact, în Olanda.

„Sunt un tată foarte fericit şi-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, dar şi fiicei mele, care a trecut cu brio peste un examen dificil al vieţii sale”, a declarat atunci Mihai Gâdea pentru impact.ro . În Olanda, Karina se va pregăti în creative-business.

Recomandarile noastre