Mihai Mărgineanu în rolul vieții sale. Lumea i-a uitat numele real și spune că a acceptat să joace gratis

Mihai Mărgineanu în rolul vieții sale. Lumea i-a uitat numele real și spune că a acceptat să joace gratis
Serialul ”Las Fierbinți” se bucură de milioane de fani în România. Ce spune Mihai Mărgineanu, unul dintre cei mai simpatice personaje.

Ardiles, alias Mihai Mărgineanu, face furori în serialul Las Fierbinți. Cum a acceptat cântărețul să joace acest rol ne spune chiar el.

Actorii din Las Fierbinți, strigați pe stradă cu numele din film. Cum se simte Mihai Mărgineanu în rolul lui Ardiles

De aproximativ 10 ani, serialul Las Fierbinți este în topul telespectatorilor, cărora le place umorul și voia bună. Însă pentru vedete nu e deloc ușor să intre în rolul personajelor, pentru că se muncește enorm. Actorii au ajuns însă să fie atât de iubiți, încât oamenii îi strigă pe stradă cu numele din film. Recent, Mihai Mărgineanu, care-l intrepretează magnific pe Ardiles a povestit pentru Viva cum a ajuns să joace acest rol, amintind că la început nu a fost plătit.

„Proiect care nu avea susținere din partea niciunui „boss”, „șef mai mare”, așa că prestațiile urmau a nu fi plătite”

„Dragoș Buliga avea nevoie de muzica originală pentru pilotul pe care îl pregătea. M-a chemat la o întâlnire, pe care eu o credeam a fi una legată de bere și alte activități libere, și mi-a propus să fac muzica pentru proiectul la care se gândea. Proiect care nu avea susținere din partea niciunui „boss”, „șef mai mare”, așa că prestațiile urmau a nu fi plătite.

Dar, pentru că este un mare „dar, din echipa care mergea la drum, tot gratis, făceau parte Bobo, Leonid, Rait, Tinca, Costi, Mălăele, așa că am zis imediat da. La scurt timp, chitaristul ochelarist cu lentilă spartă a căpătat un nume și o activitate: Ardiles, hoțul satului! (…) Ardiles trebuie să fie plin de defecte, pentru ca nu cumva, Doamne ferește!, să și-l ia cineva drept model.

Pentru că mie nu-mi plac hoții ordinari, dar, apreciindu-i un pic pe hoții ăia speciali din filme, încerc să-i aduc ceva special și domnului Ardiles. Până la urmă, și el tot un hoț din filme este”, a povestit artistul.

„Răutățile au dispărut total din platou și din viețile noastre”

Se muncește uneori zi și noapte, dar atmosfera este atât de frumoasă încât nimeni nu mai simte. În plus, Mihai a mărturisit că odată cu apariția în acest serial, artiștii au legat prietenii unice, care nu vor putea fi rupte de nimeni. „Vorbind strict despre echipa noastră, pot spune că la filmări toată lumea este focusată în principal pe ceea ce are de făcut. După care, apare Gigi Ifrim, care este de neoprit.

Apare Mihai Rait Dragomir – timidul cu cel mai dezinvolt simț al umorului. Vine Bobo, care joacă fiecare secvență în câte două-trei moduri, iar pe mine nu mă distrează nimeni în viața asta cum mă distrează el. S-au legat niște lucruri, s-au sudat niște legături, s-au dezlegat niște legături – răutățile au dispărut total din platou și din viețile noastre. În general se râde mult. Și dacă nu se râde mult, se zâmbește măcar!”, s-a destăinuit Mărgineanu.

Sursă foto: instagram

 

Recomandarile noastre