Mihai Morar nu poate scăpa de o mare temere. „Că o să ajung ultimul om, îmi mai spunea maică-mea…”

Mihai Morar nu poate scăpa de o mare temere. „Că o să ajung ultimul om, îmi mai spunea maică-mea…”
E considerat unul dintre cei mai buni oameni de radio, are o familie superbă, dar Mihai Morar are câteva anxietăți cu care se luptă.

E tatăl a trei fetițe superbe pentru care ar face orice pe acest pământ. Ce nu ați știut niciodată despre Mihai Morar.

Mihai Morar nu poate scăpa de o mare temere. „Că o să ajung ultimul om, îmi mai spunea maică-mea…”

Într-un interviu acordat cu câteva luni în urmă, Mihai Morar a mărturisit care este cea mai mare frică a sa. Se pare că i-a fost puțin alimentată și de mamă. „Eu n-am talent, n-am niciun talent, dar am darul ăsta, sau mi l-am educat, de a asculta oamenii. Știu să îi ascult până la capăt, nu îi întrerup la virgulă.

Am o grămadă de anxietăți. Să nu mă dea afară! Până acum vreo doi ani, aveam treaba asta, să nu mă dea afară de la radio. În general, asta cu sentimentul ăsta al eșecului, a fi aruncat în stradă, pentru că vine din copilărie.

„Și, dacă ajungeam, ce, făceam ceva decent, onorabil”

Când eu am auzit chestia asta, și cred că toată generația mea a auzit asta de la părinți, “O să ajungi să cureți veceuri, o să ajungi să mături străzile!”. Nu că ar fi rușinos asta.

Și, dacă ajungeam, ce, făceam ceva decent, onorabil. Că o să ajung ultimul om îmi mai spunea maică-mea și am trăit și trăiesc și acum cu frica asta, să nu fiu exclus, să nu fiu dat afară, să nu fiu validat!”, a spus Mihai Morar pentru Cancan.

De ce a refuzat multe oferte de la televiziune

Pe de altă parte, Mihai și-ar dori să fie și pe sticlă din nou, însă ofertele pe care le-a primit nu au fost pe placul său. El a recunoscut că și-ar fi dorit să participe la emisiuni gen Asia Express, dar nu poate din cauza familiei. „Am avut, nu în Asia neapărat. La Survivor nu, n-am primit.

E foarte greu să mă oferteze cineva pe mine, pentru că știe că în primul rând am trei copii acasă, am 5 emisiuni de dimineață de făcut de luni până vineri la radio și toată lumea știe, după 18 ani de matinal împreună cu Buzdugan, că nu e nimic mai important pentru mine decât fetele de acasă și decât radioul.

Pentru nicio sumă nu m-ar putea scoate nu știu o lună, două luni. Trebuie să fie ceva, nu o sumă, trebuie să mă tentezi cu ceva care să îmi aducă mie o experiență mai mare peste radio și peste familie ca să fac asta, numai de împlinire aș face-o”, a spus Mihai Morar, pentru Viva.

Sursă foto: instagram