Mihai Morar, „otrăvit” de replicile lui Șerban Huidu. „Rău ca un câine pe care îl băteai cu lațul”

Mihai Morar, „otrăvit” de replicile lui Șerban Huidu. „Rău ca un câine pe care îl băteai cu lațul”
Chiar dacă a trecut multă vreme de când a avut neînțelegeri cu Șerban Huidu, Mihai Morar nu uită nici acum șicanele urâte.

Competiția dintre Mihai Morar și Șerban Huidu a atins pe vremuri cote alarmante. Iată ce s-a întâmplat între cei doi prezentatori.

Mihai Morar, „otrăvit” de replicile lui Șerban Huidu. „Eram rău, ca un câine pe care îl băteai cu lațul”

La început s-au înțeles bine, apoi relațiile dintre Mihai Morar și Șerban Huidu s-au răcit foarte mult. Vinovată a fost doar competiția dintre cei doi, care i-a făcut pe ambii să uite de ce a fost frumos odată.  Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Mihai Morar a spus tot ce nu a știut nimeni despre relația cu Huidu.

La început, Șerban i-a plăcut atât pe el cât și pe Daniel Buzdugan, apoi totul a luat o întorsătură neașteptată. „ (…) tot respectul meu pentru Șerban Huidu. Respect pentru tot ce a făcut în radio și cu ‘Cronica Cârcotașilor’. În momentul în care noi (n.r. Morar și Buzdugan) am devenit o amenințare pentru ei…”, a declarat Morar.

Care este marele regret al lui Morar

Dacă la 23 ani cât avea atunci Mihai s-a lăsat influențat de aceste lucruri, odată cu maturizarea, a înțeles că ar fi trebuit să fie mult mai calm și să nu pună nimic la suflet. Regretă enorm că a intrat în acest joc, mai ales că a suferit enorm. „ (…) el iubea atât de radio-ul și trăia atât de mult pentru ceea ce făcea încât orgoliul lui era nelimitat.

Când a văzut o amenințare în Buzdugan și Morar, au început înțepăturile, cum că noi copiam glumele. Eu nu spun că noi nu am greșit. Discursul lui devenise foarte vehement și cu cât eram mai puternici pe piață, cu atât era mai rău. Am suferit foarte mult. Îmi pare tare rău că am intrat în jocul ăla.

Aveam emisiuni în care colegii îi ascultau pe ‘Cârcotași’ și îmi spuneau ‘iar a zis ăla de tine’. Nu înțelegeam ce are cu mine, în condițiile în care eu mă văzusem cu el și îmi zicea că sunt cel mai bun om din radio și că își dorea foarte mult să mă aibă în echipă. (…) Eram rău, ca un câine pe care îl băteai cu lațul”, a mai spus prezentatorul.

Sursă foto: instagram