Mihai Morar a făcut-o pe Gina Pistol să plângă. E greu de dus așa ceva!

Mihai Morar a făcut-o pe Gina Pistol să plângă. E greu de dus așa ceva!
E fermecătoare, însă în sufletul ei se ascunde o dramă. Gina Pistol a spus tot ce n-a știut nimeni până acum, în podcast-ul lui Mihai Morar.

La prima vedere, nimeni nu ar spune că Gina Pistol nu e fericită. Dar traumele din copilărie și-au lăsat amprenta.

Mihai Morar a făcut-o pe Gina Pistol să plângă. E greu de dus așa ceva

E mereu pozitivă, zâmbește și e pusă pe glume. Și totuși, Gina Pistol ascunde o mare suferință, pe care cei care o iubesc au aflat-o recent, în urma dezvăluirilor făcute de blondă la podcast-ul lui Mihai Morar. Gina s-a reîntors în perioada copilăriei și a povestit care a fost trauma care a marcat-o pe viață, sabotându-i cele mai importante relații.

„M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui”

„Au fost momente în viața mea când… ai mei se despărțiseră (…). Nu prea am vorbit despre asta, nici cu ai mei nu am vorbit, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-a dus cumva la o doamnă, nu știu cine e femeia aceea. Înțeleg că între timp a și decedat, și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci.

M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. Nu a venit nimeni să îmi spună, mie, copilului, «Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită». Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat.

Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment”, a declarat Gina Pistol, plângând.

Scufița Roșie a lui Nea Mărin

Cu câțiva ani în urmă, Gina Pistol a făcut parte alături de frații Cătălin și Claudiu Moroșanu și Margherita de la Clejani din echipa lui Nea Mărin, în cadrul show-ului Poftiți la nea Mărin. Aceștia au pus la cale o petrecere pentru o fetiță, iar Gina a mărturisit atunci, cu tristețe, că în copilărie nu a avut parte de așa ceva, pentru că mama nu avea bani.

”Mi-a plăcut foarte mult, a fost emoționant, chiar dacă a fost un mare efort și multă muncă. Când eram eu mică nu aveam parte de asemenea petreceri surpriză. Mama nu mai avea bani și pentru așa ceva”, a fost declarația dureroasă a iubitei lui Smiley.

Sursă foto: click, instagram, libertatea