Mihai Petre și-a dat drumul la gură. Alexandra Dinu a venit pe „pile” la ProTV?

Mihai Petre și-a dat drumul la gură. Alexandra Dinu a venit pe „pile” la ProTV?
Celebrul coregraf Mihai Petre a avut parte de un episod de umilință maximă.  De curând fost invitat în Emisiunea lui Măruță ca să promoveze al 11-lea sezon al show-ului „Românii au talent”, după care, fără prea multe detalii, a fost scos din juriu. Dat afară, cum s-ar zice. Ca să se aducă în locul lui pe altcineva.

Ex-juratul de la „Românii au talent” a explicat cum a fost dat afară de la emisiunea-fenomen. Mihai Petre a dezvăluit că aflase cu ceva timp în urmă că vor fi schimbări, dar atât. Nici gând să afle că ar fi pe „lista neagră”. Plus că nu existau motive. Apoi totul s-a precipitat. A fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, alături de Pavel Bartoș, ca să promoveze al 11-lea sezon al emisiunii, apoi luni, 5 octombrie, a aflat că e dat afară, iar vineri, 9 octombrie, trustul a  făcut și anunțul oficial.

„Am discutat despre asta, am fost anunțat oficial de luni, iar vineri (9 octombrie) s-a comunicat. O așa veste te ia întotdeauna pe nepregătite. Știam cu câteva zile înainte că exista intenția de a se schimba ceva la masa juriului. Se dorește aducerea unei doamne sau domnișoare. Dar n-a fost sigur. Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală, aceea de a obține un echilibru acolo, în juriu”, a spus Mihai Petre într-un interviu pentru Click.

În acest moment, între Mihai Petre și Pro Tv nu mai există nicio relație contractuală.

Mihai Petre, între copii, școala de dans și antrenamente

Mihai Petre are 41 de ani. Spune că își dorea să rămână jurat în emisiunea-fenomen, dar nu a fost să fie și speră să continue să lucreze în televiziune. În continuare se va ocupa de cele două fetițe ale sale, care au 7 și 2 ani, și de școala de dans pe care o conduce. În plus, are mai mult timp pentru antrrenamentele sportive, dar și pentru pasiunea sa pentru motociclism.

Vestea bună e că nici nu duce  lipsă de oferte. Mihai Petre a recunoscut că există deja discuții cu anumite trusturi media din piață. În funcție de cum avansează acestea, va lua o decizie în perioada următoare. „Deocamdată nu pot să vorbesc despre asta, sunt discuții și planuri. (…) Cred că după câtă experiență am, sunt destul de versatil să fac mai multe roluri. Dansul e pasiunea mea, dar deocamdată nu există un astfel de show la noi”, a mai punctat coregraful în interviul citat.

„Băiatul rău” din juriul Românii au Talent își dorește să continue în televiziune. „Eu în momentul acesta sunt liber de contract și analizez opțiunile pe care le am pentru a continua drumul în tv, pentru că vreau să fac în continuare televiziune, cred că am de spus câte ceva”, a mai declarat artistul. În continuare însă, susține că „Românii au talent” este cea mai bună emisiune de divertisment din România.

Alexandra Dinu i-a luat locul lui Mihai Petre și e fericită

După „vizita” lui Mihai Petre din 5 ocotmbrie, în data de 13 octombrie, Alexandra Dinu a fost invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, unde a fost prezentată ca noul jurat de la „Românii au talent”, după ce, deja cu două zile mai devreme numele ei a fost făcut public. Ea vine în locul lui Mihai Petre și a vorbit despre proiectul în care s-a implicat, ce așteptări are de la show, dar și despre cum a primit această propunere.

„Bunica mea era fan „Românii au talent”. Cred că e un semn că eu sunt în juriu. E ca și cum m-aș întoarce acasă”, a mărturisit Alexandra Dinu.

La începutul carierei sale producea şi prezenta emisiunea ProMotor, iar din anul 2004 a început să-şi creioneze o carieră de succes în cinematografie, odată cu mutarea în Italia.

Actriță cu experiență, Alexandra Dinu îşi dorea demult să revină la prima ei pasiune – televiziunea. La începutul carierei sale producea şi prezenta emisiunea ProMotor, iar din anul 2004 a început să-şi contureze și cariera în cinematografie, odată cu mutarea în Italia. Acum, La Măruță a spus că e foarte încântată, că își dorea această emisiune și că va rămâne mai mult timp în România, mai ales că și fiul ei Mario vrea asta și are deja și o iubită în București.

Sursa foto: Instagram

Bravo, ai stil! Ce credeți că face părăsita Anca Țurcașiu la 50 de ani