Am aflat de ceva timp că vedeta are alte planuri artistice și am publicat asta. Anca Țurcașiu și-a „luat o pauză de respirație”, cum ne-a spus. Scria pe pagina ei de socializare, la începutul lunii: „E sănătos să-ți dai o pauză de respirație. Să mergi la mare. Să citești. Să stai cu tine. Să te uiți înăuntrul tău ca în ochii unui prieten vechi, deodată regăsit. Sunt aici.” Terminase cu job-ul de la mare, unde tot sezonul cântase și prezentase spectacolul de seară de la Complexul Phoenicia din Mamaia de Nord, iar acum își canaliza energiile către altceva.

Majoritatea publicului o știe ca interpretă de muzică ușoară și sunt puțini cei care știu că Anca Țurcașiu este și actriță, cu studiile de rigoare.

Anca Țurcașiu a urmat cursurile Școlii postuniversitare MTP, specializarea Moderator TV – Știri, Școala Populară de Arte, secția Muzică pop și Academia de Teatru și Film, promoția 1994, secția Musical. A jucat în mai multe piese și în câteva filme, însă mulțimea de contracte muzicale și viața de familie, cu un copil mic, au făcut-o să se canalizeze mai mult pe muzică. Aceasta o și consacrase și avea succes.

Acum, însă, Anca Țurcașiu s-a îndreptat spre teatru și joacă deja în piese. Am aflat că are un angajament cu teatrul condus de Gabriel Fătu, iar acum ne-a anunțat chiar ea în ce piesă joacă. A publicat pe pagina ei de socializare afișul piesei care, deocamdată este în pregătire.

Frumusețea de la 50 de ani în imagini  

„Iubesc marea! Dintotdeauna. Copil fiind, mergeam cu părinții mei la Năvodari cu cortul, pe care-l montam pe plajă. Trei săptămâni. Ca să ne trezim cu marea în nări. Ca să ne putem bucura de ea cât mai mult. Când am împlinit 40 de ani am făcut o ședință foto la mare cu un artist fotograf, Mircea Marinescu. Ne-am propus reeditarea ei la 50 de ani. Tot acolo. Ceea ce s-a și întâmplat vara aceasta. Fotografia de mai jos e în avanpremieră! Restul… urmează cât de curând!”, a scris Anca Țurcașiu în ultima postare a ei pe Facebook. Și ne-a oferit această primă poză cu care deschidem articolul.

Nu știm dacă este doar pentru public. Dar putem spune că între frumusețea Ancăi și cea a blondinei cu care s-a afișat fostul ei soț, la scurt timp după divorț, nu suferă comparație. Vedeta la 50 de ani este de nota 10 +. Deci, încă o dată: Bravo, ai stil, Anca Țurcașiu!

Efectele divorțului. Care sunt cele mai mari probleme care apar la părinți și copii

Brad Pitt de România. Ex-soțul Ancăi Țurcașiu se iubește cu blonda aflată într-o „căsătorie deschisă”!?!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri