Vedeta de la „Bravo ai stil!” a vorbit într-un interviu despre părul ei, despre cum îl îngrijește, cum îl vopsește, dar și ce soluție există ca o doamnă să arate mereu bine, ca scosă din cutie. Soluția propusă de Raluca Bădulescu nu-i foarte convenabilă pentru hairstyliști, îi cam lasă cu ochii în soare căci e vorba de …buzunare. Nu-i nimic, își pot cumpăra niște ochelari faini de la magazinul de unde și-a cumpărat și Băduleasca în această vară: Distriqt din Constanța.

Lăsând gluma la o parte, hai să auziți ce recomandare face doamnelor Raluca Bădulescu și ce spune despre părul ei, atât de perfect aranjat când apare la televizor, la emisiunea de pe Kanal D. În interviul acordat recent pentru site-ul redactia.ro, vedeta pune accent – cum altfel?! – pe frumusețea și stilul femeii, care trebuie să meargă în pas cu vârsta.

Vedeta-designer este de părere că perucile nu trebuie să lipsească din dulapul niciunei femei pentru că le salvează în situații delicate, mai ales legate de timp. Tot peruca le permite doamnelor să-și îngrijească mai bine părul.

„M-am învățat să port peruci și le ador. Eu în continuare am părul natural foarte lung, mă vopsesc blondă și am mare grijă de el și arată foarte bine. Dar niciodată părul meu nu va putea arată așa cum arată perucile acelea divine pe care le port. Mi se par și foarte folositoare și comode și recomand fiecărei doamne sau domnișoare să aibă acasă o perucă. Poate apare vreo întâlnire neașteptată, un eveniment din scurt și nu este coafată. Pune perucă și are un look perfect. Eu dacă m-aș coafa foarte des mi s-ar rari părul, am firul de par subțire. Mă coafez o dată pe săptămâna. „Bravo, ai stil!” implică coafat și folosirea unor produse pentru par zilnic ceea ce nu ar fi benefic părului meu. Și, recunosc, atât de mult îmi plac perucile care te ajută să schimbi lookul radical, încât nu mă văd renunțând la ele”, a spus Raluca Bădulescu în interviu.

Alertă în Australia. Trei balene cu cocoașă s-au rătăcit și urcă pe râuri

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp