Mihai Trăistariu are 7 pisici. “Mi-e foarte greu să mă las de cântat!”

Mihai Trăistariu are 7 pisici. “Mi-e foarte greu să mă las de cântat!”
După ce, în 2006, a reușit clasarea pe locul 4 la Eurovision cu hit-ul “Tornero”, Mihai Traistariu a trăit multa vreme din drepturi de autor, reinterpretări și difuzări. Acestea din urmă se pare că i-au adus în conturi în ultimii 10 ani fabuloasa sumă de 1,5 milioane de euro. Invitat la emisiunea “Cu capu-n zori”, ale carei gazde sunt prezentatorii Gabriel Fereșteanu și Liza Sabău, cântărețul a dezvăluit cu ce se mai ocupă zilele acestea.

Pandemia a avut efecte grave asupra artiștilor anul acesta, ei fiind printre cei mai afectați, împreună cu industria Horeca. Lipsa concertelor i-a făcut pe mulți dintre ei să se reprofileze, din dorința de a se putea întreține și a-și plati facturile. Unul dintre artiștii care s-au reorientat în pandemie este Mihai Trăistariu.

Face drumuri intre Constanta și București când are apariții TV, citește cărți motivaționale și se ocupă de afacerile pe care le are, care-i susțin cheltuielile, după cum spune chiar el.

“Am vreo 6 apartamente și garsoniere în Mamaia pe care le-am închiriat, am scos banii și i-am băgat în bancă să-mi ajungă de mâncare și facturi până vara viitoare.”, mărturisește artistul.

Cheltuie 1000 euro lunar pe îngrijirea animalelor

Trăistariu mărturisește că are și o asociație pro bono pentru cățeii abandonați de care care se ocupă. Mai mult decât atât, acesta are acasă șapte pisici.

“Am și în casă niște pisicuțe, mă ocup și de ele. Au fost opt și acum sunt șapte, nici măcar n-am postat. Acum o săptămână mi-a murit o pisică după 14 ani și n-am zis nimănui. Te atașezi de ele și te gândești la fiecare suflet care dispare, mă gândesc că mai am atâtea de îndurat” Vizavi de costurile întreținerii celor aproximativ 50 de caței și șapte pisici de care are grijă, artistul spune că facturile ajung undeva la 1000 euro lunar, o sumă deloc de neglijat.

Se lasă de muzică?

Vizavi de cariera sa muzicală, artistul recunoaște că a fost grav afectat de pandemie, banii din concertele de anul acesta fiind extrem de puțini.

“Perioada aceasta e cruntă pentru toți artiștii. Noi și restaurantele suntem cei mai afectați. Citeam aseară o carte, ceva cu grijile și spunea acolo că pentru a scăpa de griji câteodată trebuie să faci o schimbare în viață. Și mă gândeam, nu cumva trebuie să mă las de cântat că și așa n-avem concerte și nu o s-avem probabil încă un an sau doi.”, se gândește artistul.

Totuși, Mihai Trăistariu nu își dorește să renunțe la cântat, pentru că îi place ceea ce face, însă recunoaște că ar putea fi momentul. “ Mi-e foarte greu, odată ce ai făcut 15-20 ani un lucru e foarte greu să te întorci să faci altceva. Eu nu vreau să mă las de cântat, bineînțeles”, a încheiat acesta.

Bianca Drăgușanu, dezbrăcată de tot pe internet. Fanii sunt în delir