Mihai Trăistariu se întâlnește cu o fană, de ziua lui. Fata i-a făcut un tort

Mihai Trăistariu se întâlnește cu o fană, de ziua lui. Fata i-a făcut un tort
Mihai Trăistariu este cam singurel, îl pupă doar pisicile din casă. Însă, fanele sunt cu ochii pe el. Una i-a făcut un tort și vrea să îl dăruiască. Este din Constanța, așa că nu va fi greu. Poate iese ceva.

Mihai Trăistariu a împlinit 45 de ani pe 16 decembrie. Fanii au sărit să îi ureze, dar o domnișoară din Constanța i-a făcut un tort.

”Azi, la ora 17.00, o să merg s-o cunosc în sfârșit pe Adina. E din Constanța, așa că e ușor pentru amândoi. Mi-a scris că mi-a pregătit acest tort minunat”, a anunțat artistul cu voce uluitoare.

Mihai Trăistariu se întâlnește cu o fană, de ziua lui. Fata i-a făcut un tort

Mihai Trăistariu este activ pe rețelele de socializare. Se sfătuiește cu fanii lui, le spune ce are pe suflet. Desigur, cele mai multe sunt fete. Una dintre ele, Adina, i-a trimis o fotografie cu un tort apetisant, făcut pentru artist. ”Azi, de ziua mea, am ales să dăruiesc în loc să primesc! Am fost și voi fi mereu atipic. Azi, la ora 17.00, o să merg s-o cunosc în sfârșit pe Adina. E din Constanța, așa că e ușor pentru amândoi. Mi-a scris că mi-a pregătit acest tort minunat”

Aha! Deci, de ziua lui, Mihai Trăistariu merge în aventură! Se întâlnește cu o necunoscută și va sărbători cu ea cei 45 de ani împliniți. Cu ea și cu cei zecile de mii de fani care sunt cu ochii pe el. La această oră ar trebui să fie la întânire.

Mihai Trăistariu a împlinit 45 de ani pe 16 decembrie. O domnișoară din Constanța i-a făcut un tort.

Mihai Trăistariu a avut o copilărie tristă

Despre Mihai Trăisatriu se știe că a obținut cele mai multe performanțe la nivel internațional. Că vocea lui se întinde pe cinci octave și că a obținut cel mai bun punctaj pentru România la Eurovision.

La un moment dat, artistul a postat și diploma sa de la examenul de Bac: media generală 9,88. Voia să devină profesor de Matematică. I-a plăcut această disciplină și chiar a fost olimpic mai mulți ani. Însă, a fost încurajat de mic să-și dezvolte talentul muzical. Părinții lui, amândoi artiști, l-au dat să studieze pianul încă de când avea frageda vârstă de 7 ani.

Treptat, Mihai Trăistariu își schimbă interesul și aspiră să devină un cântăreț celebru. Auzise la radio vocea celebrei cântărețe Mariah Carey, fiind fascinat de performanțele vocale excepționale ale acesteia și de întinderea sa vocală ieșită din comun: 5 octave. Se apucă de cântat, mai mult din dorința de atinge 5 octave, decât de a urma o carieră din asta. Între anii 1996-1998 el reușește să participe la 18 concursuri naționale de interpretare muzicală, obținând de fiecare dată premii, șapte din acestea fiind trofee.

Însă acasă trăia un coșmar. Era prea mic să înțeleagă de ce mama lui plânge și e vânătă la ochi. ”Taică-miu o târa pe jos, prin casă, ajunsese aproape de crimă, eu am prins un pic de ură pe el. Nu mai știam, nu înțelegeam, ca și copil. A legat-o de calorifer, o închidea în baie o zi întreagă, era extrem. S-a zbătut acolo, a dat cu ochiul în cuiul de la calorifer. Atunci când a murit taică-miu, mama nici măcar nu s-a dus la înmormântare”, a spus Mihai Trăistariu.