Mihai Trăistariu și-a șocat fanii. Le-a dezvăluit ce planuri are și cine i-a dat smocuri de păr

Mihai Trăistariu și-a șocat fanii. Le-a dezvăluit ce planuri are și cine i-a dat smocuri de păr
Invitat în platoul emisiunii Vorbește lumea, Mihai Trăistariu a vorbit despre o mare dorință pe care vrea să și-o îndeplinească.

Relația pe care Mihai Trăistariu a avut-o cu mama sa a fost mai mult decât specială. Artistul vrea să facă un lucru la care nu s-ar fi așteptat nimeni.

Mihai Trăistariu și-a șocat fanii. Ce planuri are cu mama moartă

În platoul emisiunii Vorbește lumea, Mihai Trăistariu a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu mama sa, pe care a iubit-o enorm. Din păcate, cea care i-a dat viață a plecat într-o lume mai bună și după ce a murit Mihai a hotărât să-și cloneze mama. Și nu a renunțat nici acum la această idee, doar că i se pare greu de pus în practică în acest moment.

„Am întrebat-o dacă o pot clona, mi-a dat acceptul și mi-a oferit mai multe smocuri de păr”

„Mama mea iubise medicina, științele exacte. Mama m-a luat deoparte și mi-a spus că sunt un pic diferit și că nu trebuie să mă pierd. Pe mama am iubit-o foarte mult și îmi spunea mereu că eu sunt prelungirea ei. Am avut discuții despre asta, i-am zis să îmi trimită un semn dacă există ceva dincolo. Am întrebat-o dacă o pot clona, mi-a dat acceptul și mi-a oferit mai multe smocuri de păr. Le am acasă.

Momentan nu este posibil, se întâmplă niște lucruri ciudate, organele poate nu o să funcționeze. Eu chiar dacă mi-aș clona mama, o ia de la bebeluș, o să fie mai mică ca mine. Sunt dezbateri pe tema asta, nu știu cât ar fi de adevărat.”, a afirmat Mihai Trăistariu.

Încă nu și-a găsit iubirea

Deși are lipici la femei, Mihai Trăistariu încă nu și-a găsit jumătatea. S-a despărțit recent, dar nu și-a pierdut speranța și spune că își dorește enorm să se căsătorească și să aibă copii. „Mă văd căsătorit, tot întreb unde îmi e iubirea și pe rețelele de socializare. Când postez așa, îmi scriu câte 50 de femei odată. Mai aștept, am zis că e timp. Mi-am ales numai puștoaice care nu rezistă, care gândesc diferit.

Vreau mai multă liniște. Și tată vreau să fiu. Noi suntem patru frați, trebuia să fim șase, doi au murit înainte de naștere. În primele mele declarații de când m-am lansat spuneam că vreau 12 copii, câte unul din fiecare zodie. Eram turbat să am mulți copii. De când am școala de muzică am obosit de copii mici, nu mai vreau așa mulți. Vreo doi, trei copii tot o să fac”, a declarat Mihai.

Sursă foto: libertatea