Mihai Trăstariu a impresionat până la lacrimi. Iată ce se întâmplă în casa artistului

Mihai Trăstariu a impresionat până la lacrimi. Iată ce se întâmplă în casa artistului
După ce a anunțat că vrea să se criogeneze, a ieșit la iveală un alt lucru neștiut despre Mihai Trăistariu.

Mare iubitor de animale, Mihai Trăistariu este atât de îndrăgostit de pisici, încât a ales între ele și iubire.

Mihai Trăstariu nu are de gând să își încalce „promisiunea” făcută. Ce se întâmplă în casa artistului

Trăiește în casă alături de șase pisicuțe jucăușe, cărora le face toate poftele, dar puțini sunt cei care știu că Mihai Trăistariu mai are grijă și de 400 de căței. Și nu are de gând să renunțe la „promisiunea” făcută pentru patrupede, indiferent ce spun unii sau alții. Pentru început, el a mărturisit că a cumpărat două pisici persoane, iar ulterior n-a putut rezista când a văzut câte o felină pe stradă care avea nevoie de ajutor și a luat-o acasă.

@stirile.romanesti.tiktok

#viralvideo #stiri #fy #viral Mihai Trăistariu Are În Grijă 400 De Căței 😱😱🥺🥺😱

♬ sunet original – Doar.Videoclipuri.Cu.Știri.

Desigur, e destul de obositor să ai grijă de aceste minunății, ba chiar, recunoaște artistul, și-a stricat și relațiile. Dar el își răsfăță felinele cu tot ce au nevoie și le tratează exact ca pe copiii lui. Și nu se uită la bani, pentru pisici fiind obligat să scoată din buzunar nu mai puțin de 6000 de lei. Dar asta nu e tot, pentru că Trăistariu și-a deschis și o asociație în Constanța, pentru a ajuta câinii vagabonzi și a le oferi tot ce au nevoie.

„Cățeii costă mult mai mult, pentru că sunt 400, dar sunt oameni care vin și donează”

„Mai am 6 pisici din 8, toate sunt din strada. Am și căței, am o asociație în Constanța, sunt 108 voluntari. Se ocupă de acești câini de ani de zile. Îi salvăm, îi sterilizăm. Nu-i vorba de bani, e mai mult vorba de muncă. Trebuie să fii să le aduci, să le cari, să le speli. Pisicile din casă înseamnă cam 6000 de lei pe lună. Eu le tratez ca pe copiii mei. Cățeii costă mult mai mult, pentru că sunt 400, dar sunt oameni care vin și donează”, s-a destăinuit Mihai Trăistariu.