Miley Cyrus îi dă emoții fostului soț. După melodii acuzatoare, după modelul Shakirei, vor urma declarațiile publice

Miley Cyrus îi dă emoții fostului soț. După melodii acuzatoare, după modelul Shakirei, vor urma declarațiile publice
Asemeni Shakirei, Miley Cyrus, iese cu fruntea sus din despărțirea de fostul soț și, în loc de terapie, lansează piese acide și de succes care povestesc „dedesubturile” relației.

În prezent, Miley Cyrus trăiește cea mai bună perioadă a vieții ei. A lansat două hituri de mare succes de pe noul ei album – Flowers and Muddy Feet – și a sărbătorit lansarea noului ei album Endless Summer Vacation. Toate acestea în contextul despărțirii de fostul ei soț, actorul Liam Hemsworth.

Așa cum știți, cei doi se cunoșteau încă din adolescență, când au lucrat împreună la filmul „Ultimul cântec”. Pe platourile de filmare între cei doi a luat naștere o relație lungă de 10 ani cu mai multe despărțiri și împăcări pe parcurs. În 2012, Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au logodit. Abia peste șase ani, în  Ajunul Crăciunului din 2018, ei s-au căsătorit, în cadrul unei ceremonii intime, oficiate la ei acasă, având alături familia. Au rezistat împreună încă opt luni, apoi a urmat despărțirea. Cei doi au divorțat în 2020.

Lumea a blamat-o pe Miley Cyrus pentru divorț, neștiind adevărul

S-a spus, la acea vreme, de către unii apropiați ai lui Cyrus, că aceasta s-a opus cât a putut desfacerii căsniciei lor și că era dispusă să facă totul pentru a se împăca. Chiar dacă au trecut peste doi ani de la divorț, se pare că abia acum vedeta reușește să vorbească liber despre cele întâmplate și cauzele despărțirii definitive.

Miley Cyrus a avut nevoie de ani ca să depășească traumele divorțului

Momentan o face prin melodii. Dacă în „Flowers”, piesă lansată chiar de ziua fostului ei soț, îl atacă frontal pe acesta vorbind despre cât de nepotrivit s-a comporta cu ea în timpul relației, cel mai recent single al lui Miley Cyrues este un adevărat imn al iubirii de sine. Apropiații  artistei au declarat presei de peste ocean că Miley Cyrus este gata să spună tot adevărul din spatele căsniciei cu Liam Hemsworth.

„Toată lumea o învinovăţea pentru divorţ şi o numea acest copil sălbatic, dar nu era corect, a declarat un apropiat. Relaţia şi căsătoria lor au fost toxice, iar ea avea inima zdrobită”. Sursa a mai menționat că anii care au urmat după despărțire i-au dat lui Cyrus „timp să proceseze și să se vindece”, pregătind-o pentru momentul de acum când e în sfârșit capabilă să „spună partea ei de poveste”.

Hemsworth nu a făcut niciun comentariu public legat de noul album al artistei. Pe de altă parte, atât el, cât și Miley Cyrus au parteneri noi. Cântăreața se întâlnește cu Maxx Morando, în timp ce Liam Hemsworth a fost într-o relație cu modelul Gabriella Brooks.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre