Milionara actriță Sarah Jessica Parker, la plajă cu copiii ca un om obișnuit

Milionara actriță Sarah Jessica Parker, la plajă cu copiii ca un om obișnuit
Sarah Jessica Parker și soțul său Matthew Broderick sunt niște actori avuți. Au mai multe case, una chiar lângă plajă, bani frumoși în conturi, dar trăiesc ca niște oameni obișnuiți.Întotdeauna imaginile vorbesc de la sine.

În acest weekend, Sarah Jessica Parker (SJP) și Matthew Broderick au ales să petreacă alături de cei trei copii ai lor la casa de pe plajă, situată undeva în nordul statului New York. Escapada lor relaxantă din Hamptons a fost surprinsă de paparazzi, iar dailymail.com a publicat o serie de fotografii cu Sarah și Matthew, dar niciuna cu copiii care se aflau în apă.

Actrița premiată de patru ori cu Globul de Aur are o siluetă de invidiat, iar costumul dintr-o singură piesă, ales negru, îi scoate în relief pielea bronzată și tonifiată. Acest lucru arată că SJP a petrecut mult timp pe plajă și că acest ultim weekend nu era doar o escapadă.

Broderick, în vârstă de 58 de ani, nu arată rău pentru un tătic. Paparazzi l-au surpins doar îmbrăcat într-un tricou gri și pantaloni scurți de culoare vernil, cu un model discret. Pe cap, actorul are o șapcă de baseball și o pereche de ochelari de soare rotunzi.

Atât Matthew, cât și SJP au avut mâinile pline cu prosoape și își cărau singuri scaunele și umbrele, pe care le-au așezat lângă prietenii lor, păstrând distanța socială impusă. James, fiul cuplului, în vârstă de 17 ani, și fiicele gemene Tabitha și Marion, în vârstă de 11 ani, nu au fost fotografiate de paparazzi, dar actrița părea să fie cu ochii pe ei, a scris dailymail. Sarah privea continuu spre ocean, monitorizându-și copiii ca să nu înoate prea departe.La un moment dat, și-a pus mâna pe cap și a părut stresată, înainte să se ridice și să pară că strigă în depărtare. Apoi, SJP s-a întors la locul ei, alături de grupul ei mic.

Coronavirusul i-a ținut departe de New York

Cuplul are mai multe case luxoase atât în ​​Manhattan, cât și în Brooklyn, dar a avut un motiv serios ca să aleagă casa din Hamptons.

Din cauza Coronavirusului, întreaga familie și-a petrecut o mare parte din ultimele luni în proprietatea lor pe malul mării.Parker și Broderick trebuiau să se întoarcă împreună pe Broadway pentru o revigorare a echipei pentru piesa Plaza a lui Neil Simon, care a fost amânată din martie până în primăvară. Din această cauză, Sarah a rămas cu copiii în zonă și și-a promovat colaborarea recentă Invivo Wine X SJP și magazinele sale SJP.Cu toate că ar putea să epateze ca o întreagă pleiadă de actrițe sau de vedete ale rețelelor de socializare, Sarah Jessica Parker este milionara actriță care își cară singură scaunele de plajă, merge pe jos pe stradă și salută toți fanii care-i arată simpatia lor, își cumpără mâncare de pe stradă fără nicio problemă, dacă are chef să mănânce un burger sau un hot-dog. Frumoasa și independenta doamnă din  The Sex and the City este un om normal în viața reală.

Ce semn i-a trimis Dumnezeu Parintelui Calistrat. Nu l-a ajutat nici „țuicuța” de după agheazma de dimineață

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp