Milionarul violent a divorțat pe repede înainte. De ce și-a retras fosta soție acuzațiile de viol

Milionarul violent a divorțat pe repede înainte. De ce și-a retras fosta soție acuzațiile de viol
Mihai Bîzu, milionarul care a încercat să-și înece soția, a divorțat, până la urmă, oarecum amiabilă. El și soția lui au ajuns în fața instanței, dar acolo nu au lungit lucrurile. Sentința a fost pronunțată zilele trecute.

Milionarul violent a divorțat pe repede înainte. Irina Popescu, soția milionarului Mihai Bîzu, a avut o vară de coșmar, dar acum a scăpat de ea. Fosta iubită a lui Costi Ioniță, se pare că a fost supusă unor orori cumplite din partea soțului ei, afaceristul Mihai Bîzu.

Când a fost audiată prima dată de anchetatori, Irina Popescu, instructor de yoga, l-a prezentat pe soțul ei, Mihai Bîzu, drept un om violent până la extrem și decis să îi ia viața. Femeia a povestit că bărbatul a ținut- cu capul sub apă în jacuzzi și i-a provocat o tăietură „în zona subaxilară” și că ulterior ”a violat-o și a lovit-o în repetate rânduri”. Anumite surse au declarat presei că femeia ar fi fost plătită cu sute de mii de euro, de bărbat, ca să își retragă această parte a acuzațiilor.

Episod violent la Mamaia

Episodul s-a consumat în camera unui hotel din Mamaia, unde cei doi programaseră, de fapt, o vacanță, în luna august a anului trecut. Cazul a ajuns în instanță, Irina cerând desfacerea căsătoriei.

Soțul ei, Mihai Bîzu, ar fi vrut s-o înece în jacuzzi. femeia a scăpat și s-a dus la Poliție, unde a depus o plângere în care a notat absolut toate agresiunile la care fusese supusă. Apoi a cerut divorțul.

„Dispune desfacerea căsătoriei părţilor, prin acord”

Repede s-au mișcat magistrații în acest caz mediatizat și care a șocat România. Au luat decizia firească, iar Cancan.ro are detaliile. ”Admite cererea de chemare în judecată, astfel cum a fost modificată. Dispune desfacerea căsătoriei părţilor, prin acord. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 21.01.2021”, este soluția data de Judecătoria Sectorului 4.

Filmul evenimentelor violente

Împotriva lui Mihai Bîzu a fost emis un ordin de protecție, încă înainte de incidentul de pe litoral. Milionarul trebuia să păstreze cel puțin 100 de metri distanță față de Irina. Totuși, cei doi au plecat în vacanță împreună. Lucrurile păreau că s-au îmbunătățit între ei.

La mare însă, pe fondul consumului de alcool, bărbatul, care e un constructor imobiliar din Capitală,  ar fi făcut o criză de gelozie. El și și-a atacat nevasta care se afla în jacuzzi. Mai exact, a încercat s-o înece ținând-o cu capul sub apă. Femeia a fost salvată de prietenii soțului ei. A plecat în grabă din apartament, dar a fost nevoită să se întoarcă din drum.  Sub imperiul șocului, își uitase geanta, astfel că nu avea nici acte, nici bani.

Ulterior, după ce au ajuns în cameră, ar fi fost violată de soțul ei, după ce aceasta ar fi refuzat să întrețină relații sexuale cu el. După ce bărbatul a adormit, ea plecat cu taxiul la București, oprindu-se direct la o secție de poliție, unde l-a reclamat pe Mihai Bîzu.

Irina ar fi fost plătită ca să renunțe la acuzația de viol

Femeia a revenit însă asupra reclamațiilor. Oamenii legii au finalizat luna trecută percheziția informatică asupra telefonului multimiliardarului Mihai Bîzu. Au descoperit o conversație în care acesta îi spunea nevestei sale ce să declare în fața polițiștilor.

În urma acestor dovezi, omul de afaceri s-a ales cu un nou dosar penal, deschis pentru infracținea de influențare a declarațiilor, care se adaugă la acuzația de tentativă de omor, singura rămasă în picioare în cazul lui. El a fost acuzat inițial și de viol de către soția sa, însă aceasta și-a modificat declarația, spunând că ar fi consimțit actul sexual.

Sursa foto: Pixabay, Cancan.ro

Uite ce fată frumoasă are Raluca Moianu! Cum se înțeleg cele două

Recomandarile noastre