Uite ce fată frumoasă are Raluca Moianu! Cum se înțeleg cele două

Uite ce fată frumoasă are Raluca Moianu! Cum se înțeleg cele două
Raluca Moianu a fost invitată la ”Cu capu-n zori” și a povestit despre fiica sa, Mara Ilinca. Uite cum se înteleg cele două.

Raluca Moianu are o fiică în vârstă de 16 ani. Invitată la matinalul TVR, Cu capu-n zori, fosta prezentatoare a povestit despre fiica sa, Ilinca și despre cum se înțelege cu ea, acum că este adolescentă. Vedeta este mamă singură, după ce soțul ei, comentatorul sportiv Marius Ancuța, s-a stins din viață în urmă cu câțiva ani de cancer la plămâni. 

Uite ce fată frumoasă are Raluca Moianu
Sursa foto: Facebook

Ajunsă la 16 ani, Mara Ilinca a moștenit frumusețea mamei sale. Pe lângă frumusețe, tânăra este și deșteaptă. Este elevă la liceul Caragiale din Capitală, pasionată de sport, dar și de balet. ”Blonda”, așa cum o alinta mama ei cândva, este extrem de isteață de mică și își face mama mândră cu fiecare ocazie. Tânăra a fost aleasă pe locul al 3-lea la concursul ”Miss Boboc” în urmă cu 2 ani. 

Cum se înțeleg cele două 

Uite ce fată frumoasă are Raluca Moianu
Sursa foto: Facebook

 

Deși Mara Ilinca a intrat puternic în adolescență, se înțelege bine cu mama sa celebră. „Blonda” este o persoană explozivă, dar se pare că cele două reușesc să ajungă la un consens.

”E combinația detonantă. E frumoasă și deșteaptă. Adolescența e o perioadă complicată. Ca părinte trebuie să ai extraordinar de multă răbdare, dar eu sunt fericită că mă înțeleg cu ea”, a mărturisit Raluca Moianu pentru Gabriel Fereșteanu și Liza Sabău. 

Înțeleaptă, adolescenta recunoaște că unul dintre avantajele cheie ale relației cu mama sa este chiar răbdarea acesteia.

”Suntem într-un echilibru, eu sunt un om răbdător. Ea e o persoană care spune că nu știe ce ar face dacă n-aș avea atâta răbdare cu ea. Știe uneori că e explozivă, dar își trage de seamă și  relația noastră e una bună, adică reușim să ne înțelegem ca oamenii. E foarte important”, a încheiat Raluca Moianu. 

Ce face Mihai Morar la 5 dimineața. Prezentatorul are un ritual Z.I.L.N.I.C.

Recomandarile noastre