Ce face Mihai Morar la 5 dimineața. Prezentatorul are un ritual Z.I.L.N.I.C.

Ce face Mihai Morar la 5 dimineața. Prezentatorul are un ritual  Z.I.L.N.I.C.
Mihai Morar are un ritual fix la 5 dimineața. Prezentatorul face același lucru zilnic, înainte să meargă la radio.

Mihai Morar se trezește la aproximativ 4:30 în fiecare dimineață și are un ritual zilnic. Anul trecut, prezentatorul anunța că a slăbit 15 kilograme, dar fără să țină dietă.

”Am un regim alimentar echilibrat. Mananc de toate: carne, carbohidrati, legume. Parerea mea este ca dietele nu ar trebui sa fie tinute din carti, deoarece programul fiecărei persoane diferă. De exemplu, seara am arderile mai mari pentru ca termin programul de lucru la ora 22:00. Asa ca mai mananc câte ceva, cum ar fi brânză sau mere. Nu sunt bolnav, nu am tinut diete minune, nu m-am infometat, nu mi-am pus viata sau sanatatea in pericol. E, pur si simplu, noua mea viata. Cu sau fara 15 kilograme in minus. E mai putin important. Ceea ce conteaza e ca ma simt din ce in ce mai „eu”… pe exterior, dar mai ales pe interior”. 

Mihai Morar înainte și după / Foto colaj Facebook

De asemenea, Morar povestea anul trecut că face sport de 3 ori pe săptămână. ”Merg la sală de trei-patru ori pe săptămână si fac exerciții pentru grupele de mușchi. Nu vreau să mai slăbesc pentru că am ajuns să am mai puține kilograme decât aveam la 18 ani”, spunea prezentatorul în urmă cu ceva timp, după schimbarea fizică spectaculoasă. 

Ce face acum Mihai Morar la 5 dimineața. Ritualul Z.I.L.N.I.C.

De anul trecut, vedeta a pornit o provocare cu urmăritorii săi de pe Instagram, de care se ține zilnic. Acesta a făcut mișcare aproape în fiecare zi, ca parte a unei provocări personale la care a aderat. Alături de el au fost și alții care au urmat inițiativa, după cum chiar el povestește. ”Z.I.L.N.I.C. e cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat anul ăsta. A început exact când toată planeta era închisă în casă, dintr-o joacă pe “Stories” cu prietenii de pe Instagram. Unii pe banda de alergare, alții pe salteluță, ba pe balcon, ba în jurul blocului. O mică mișcare pentru mișcare. Care a crescut de la câțiva la mulți, nenumărați. Vă știți”, a fost o parte din mesajul transmis de către Morar pe Instagram pe 31 decembrie 2020. 

Mihai Morar ritual dimineața
Sursa foto: Instagram

Astăzi însă, prezentatorul a arătat din nou că se ține de treabă, chiar de la 5 dimineața. Acesta s-a filmat pe banda de alergare chiar înainte de a începe programul la radio și a postat imaginile pe Instagram, împreună cu mesajul 20/365. Semn că Mihai Morar are deja 20 de zile de mișcare și plănuiește să le marcheze pe toate cele 365 din an. 

Pavel Bartoș, boem de ziua lui. A împlinit 46 de ani

Recomandarile noastre