Prezentatorul de la Antena Stars a rămas doar cu emisiunea lui de la radio, pe care o prezintă cu partenerul său, Daniel Buzdugan, de mai bine de un deceniu pe Radio Zu. De câteva luni, emisiunea ”Răi daʹ Buni” a fost scoasă din grila de programe de la Antena Stars,  în contextul pandemiei de coronavirus.

Mihai Morar a făcut curățenie în șifonier

Simpaticul prezentator Mihai Morar a luat o pauză de la aparițiile TV. Astfel, a avut mai mult timp de familia sa și să-și pună ordine în gânduri.

O postare de pe rețelele de socializare a lui Mihai Morar a surprins mii de internauți.

El a dezvăluit că o să doneze ”un munte” de haine și accesorii pe care le-a achiziționat în ultimii 15 ani și care acum nu i se mai potrivesc sau de care nu mai are nevoie.

Mihai Morar spune că această inițiativă a fost necesară pentru a avea o ordine în viață și recunoaște că în ultimii 15 ani s-au schimbat foarte multe lucruri în viața lui, începând cu stilurile vestimentare și culminând cu pierderea a 15 kilograme.

„Azi, toată ziua, asta am făcut. Am scăpat de un munte de trecut. «Masivul» din spatele meu e format din toate «căutările» mele vestimentare din ultimii 15 ani, din cei 13 ani de emisiuni zilnice la TV și din cea mai stresantă întrebare a acestei vieți: «eu cu ce mă îmbrac în seara asta la TV?». Și, era să uit, din cele 15 kilograme în plus pe care le purtam sub hainele astea până acum câțiva ani”, a scris Mihai Morar.

Mihai Morar își donează hainele

”Așa că am ales să le dăruiesc întru folosul celor care le vor găsi rostul. Am ce pune pe mine mâine dimineață. Cu ochii închiși și tot nimeresc un tricou alb. Avea femeia dreptate: când îți faci ordine în lucruri, îți pui ordine și în trecut. Iar casa în care trăiești trebuie să aparțină persoanei care ești azi, nu omului care ai fost în trecut”, se arată în postarea de pe Instagram a lui Morar.

Fanii lui au reacționat în număr mare și i-au adus sute de aprecieri și felicitări pentru inițiativă, dar și pentru modul în care a povestit faptele întreprinse.


Fițe aberante! Fetița unei celebrități a mers la grădiniță cu un ghiozdan de 12.000 de euro. Micuța a fost păzită de bodyguarzi

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri