Accesoriul arată banal, nu mulți și-ar fi dat seama cât de valoros este, însă mămica supervedetă i-a asigurat fiicei și bodyguarzi. Și asta nu e tot!
Kylie Jenner (23 de ani) a devenit milionară la doar 20 de ani, după ce și-a lansat o linie de produse cosmetice. Aceasta este la fel de excentrică precum și restul familiei din care se trage – Jenner și Kardashian și se pare că își educă fiica în același spirit.
Micuța Stormy Jenner, în vârstă de doi ani, a fost pregătită până la ultimul detaliu pentru prima ei zi de grădiniță.

Îmbrăcată cu haine de designer, cu bodyguarzi care o supraveghează 24 din 24, cu bone și alte ajutoare, micuța Stormy a avut și o piesă de senzație: un ghiozdan extrem de scump. Era imposibil să nu sară în ochi corpului didactic și celorlalți părinți.

Ea e mămica cea bogată!
Fata lui Kylie Jenner (23 de ani) a avut, în prima zi de grădiniță, un ghiozdan de 12.000 de dolari. Micuța Stormy, care are 2 ani și jumătate, a fost dotată de mama ei cu un ghiozdan Hermes de culoare roz, deși face cursurile de grădiniță de la distanță.

Mama ei celebră și bogată a vrut ca fetița să simtă emoția începerii grădiniței, chiar dacă va sta acasă. Stormy a sărit în sus de bucurie și a strigat: ”Prima zi de grădiniță, prima zi de grădiniță”. Și, colac peste pupăză, copila nici măcar nu a mers la grădiniță! Din cauza pandemiei, mama ei milionară i-a creat o grădiniță chiar în propria locuință.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri