Se adresează perturbării fluxului de energie din corp. Se crede că atunci când fluxul de energie se fixează, persoana se vindecă automat. Există diferite tipuri de tehnici de vindecare prin energie, care funcționează în moduri diferite, pentru a vindeca o persoană.
Iată cele mai importante 5 tipuri de tehnici de vindecare prin energie:
Vindecare Reiki
Cuvântul Reiki este format din două cuvinte japoneze: „Rei”, care înseamnă „înțelepciunea lui Dumnezeu” și Ki, care înseamnă „energie”. O mulțime de tehnici de mișcare a mâinilor și simboluri specifice sunt folosite pentru a canaliza energia universului, pentru a vindeca corpul. Reiki poate ajuta la vindecarea unor afecțiuni cum ar fi răceala, gripa, durerile de cap și de stomac. Este, de asemenea, destul de eficientă în boli grave, cum ar fi bolile de inimă.
Vindecarea pranică
Vindecarea pranică se referă la utilizarea forței de viață a corpului pentru a vindeca energia corpului. Această terapie funcționează în mod specific asupra energiei corpului sau asupra aurei unei persoane. În această terapie, energia este utilizată pentru a curăța toxicul din corp, accelerând astfel procesul de vindecare fizică.
Vindecarea cu cristale
Pietrele și cristalele sunt folosite în acest proces de vindecare pentru a extrage impuritățile din corp. Aceste pietre și cristale funcționează diferit asupra corpului și vizează diferite tipuri de probleme fizice, emoționale și spirituale. Ele resping energia negativă din corp, care perturbă bunăstarea mentală și fizică.
Qigong
Terapia cu Qigong este folosită pentru a recâștiga echilibrul pierdut al corpului. Cu istoria de aproximativ 4.000 de ani, Qigong este alcătuit din mișcări coordonate ale corpului împreună cu respirația și meditația pentru a stimula sănătatea și spiritualitatea. Terapia își are rădăcina în medicina chinezească și se spune că echilibrează energia pozitivă a corpului, necesară pentru a rămâne sănătos.
Ce va face Gina Pistol în următoarele 2 săptămâni: „Nu îmi imaginam că va fi așa”
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook