Ce va face Gina Pistol în următoarele 2 săptămâni: „Nu îmi imaginam că va fi așa”

Ce va face Gina Pistol în următoarele 2 săptămâni: „Nu îmi imaginam că va fi așa”
Gina Pistol e epuizată. Și îngrozită. Ceea ce urmează în viața ei include un mare grad de dificultate. „Nu îmi imaginam că va fi așa greu”, mărturisește iubita lui Smiley.

Se află în ultimul trimestru al primei sale sarcini, și iată ce va face Gina Pistol în următoarele 2 săptămâni. Prezentatoarea TV și artistul urmează să devină părinți. Ei vor avea o fetiță care va veni pe lume în curând.

Gina Pistol își ține comunitatea la curent cu activitățile sale zilnice. Prezentatoarea TV renovează întreg apartamentul lui Smiley în așteptarea fiicei sale. A cumpărat o nouă canapea, tapet nou, un nou mobilier de bucătărie, etc.

Ce va face Gina Pistol în următoarele 2 săptămâni

„Timp de două săptămâni o să fac doar asta. Trebuie să eliberez tot din bucătărie pentru că urmează să vină mobilierul nou. După care dressingul, camera fetiței și eu abia mă mișc. Zici că există niște reguli nescrise pentru femeile însărcinate. Dacă ești în al doilea sau al treilea trimestru trebuie să zugrăvești, renovezi, să faci curățenie generală. Orice ca să-ți faci viața grea. Ca să nu-ți fie ușor. Eu am făcut sport toată viața mea și credeam că o să-mi fie ușor, dar tot ce fac e greu”, a mărturisit vedeta.

Credeți că faptul că se mișcă greu o poate tempera din activități? Nici vorbă. Gina Pistol dezvăluie un lucru neștiut. „Mai e și o altă problemă. Nu vă puteți înțelege cu noi în perioada asta. Dacă unei femei însărcinate i s-a pus pata pe curățenie generală, renovare, nu există până nu face ca ea”, a mai spus vedeta.

Gina și Smiley formează un cuplu de câțiva ani

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul anului 2019 și-au confirmat relația, iar primele imagini cu ei doi împreună au apărut în perioada de lockdown, în primăvara anului trecut. „Lucrurile s-au legat foarte natural între noi în momentul în care amândoi am fost singuri. Dragostea durează atât timp cât ai grijă de ea.

Cu siguranță trece prin mai multe etape, cu siguranță nu mai arată la fel după trei ani, însă crește frumos și de la an la an poți să descoperi ceva nou”, mărturisea Gina anul trecut, pentru Unica. Cei doi sunt extrem de fericiți că vor avea primul lor copil și așteaptă cu emoție nașterea. Până acum nu au dezvăluit ce nume i-au ales fetiței.

Sursa foto: Instagram

Alex Bodi nu stă degeaba, și-a dat în judecată fosta soție. E incredibil motivul