Cristina Spătar vorbește, în premieră, de relația cu Tiberiu Vărzaru. Ce a avut de zis artista

Cristina Spătar vorbește, în premieră, de relația cu Tiberiu Vărzaru. Ce a avut de zis artista
Zilele trecute, Cristina Spătar a făcut publică prima fotografie cu iubitul ei, Tiberiu Vărzaru, bărbatul alături de care trăiește o poveste de dragoste de peste patru ani. Invitată astăzi la matinalul TVR 1, artista a vorbit în premieră despre relația dintre ea și bărbatul cu douăzeci de ani mai tânăr.

După o relație de 9 ani cu Alin Ionescu, cântăreața Cristina Spătar a divorțat și a început o relație în urmă cu patru ani și jumătate cu Tiberiu Varzaru, acum în vârstă de 27 de ani. Artista are doi copii din căsnicia cu fostul soț, pe Albert și Aida, pe care îi crește cum poate mai bine. 

Invitată la emisiunea “Cu capu-n zori”, cântăreața a vorbit cu Gabriel Fereșteanu și Liza Sabău despre relația cu tânărul bărbat care i-a cucerit inima: “Noi suntem împreună de patru ani și jumătate. Eu am făcut publică forțată fiind de împrejurări, Am făcut un videoclip în care regizorul a zis să-l implicam în proiect că dădea bine și am făcut piesa pe care am lansat-o acum vreun an și oficial am apărut cu el și nu mi s-a părut nimic anormal”, a declarat aceasta. 

“Eu nu mai vreau să fac copii. Deci, acum trăim clipa și suntem foarte bine”

Deși se înțeleg foarte bine și recent Cristina a postat pe Instagram prima fotografie cu iubitul ei, aceasta a povestit că nu simte să-și facă publică viața intimă și că i se pare suficient că împărtășește cu fanii poze cu copiii ei: “Toată lumea de sărbători postează o fotografie. Eu am fani care mă mai întreabă dacă sunt singură și nu sunt, dar nu simt să postez toată ziua de viața mea personală. E suficient că pun cu copilașii mei”. 

Deși dragostea este mare și durează de ceva ani, artista este realistă când vine vorba de viitorul relației și recunoaște că ea nu-și mai dorește copii, însă iubitul ei da, iar acesta ar putea fi motiv de despărțire în viitor: “Sunt vreo 20 de ani diferență și mie una nu mi se pare complicat, dimpotrivă, e mai multă liniște, mai multă înțelegere, numai că la un moment dat nu-ți permite să te gândești foarte departe, cel puțin din punctul meu de vedere. Îmi dau seama că la un moment dat ar trebui să aibe copiii lui, eu nu mai vreau să fac copii. Deci, acum trăim clipa și suntem foarte bine așa de vreo 4 ani jumate”, a încheiat Cristina Spătar. 

Recomandarile noastre