Exclusiv. Unde au evadat Răzvan Simion și iubita sa după Revelion. Un bărbat i-a dat de gol

Exclusiv. Unde au evadat Răzvan Simion și iubita sa după Revelion. Un bărbat i-a dat de gol
Mai toate vedetele au început anul „în deplasare” iar Răzvan Simion profită și el de vacanța de iarnă. Dacă prietenul și colegul lui de platou a fugit în Maldive cu logodnica, el nu s-a lăsat mai prejos și a plecat cu iubita în excursie.

Deși sunt împreună deja de luni bune, Răzvan Simion își ține „la secretnoua iubită. Alături de bruneta foarte suplă el a fost fotografiat prima dată pe la începutul toamnei, într-un hotel din Istanbul, la micul dejun. De atunci, cei doi au mai fost surprinși fie plecând de la restaurantul lui Dani Oțil, The Grill, fie prin oraș, ținându-se de mână. Au mai existat zvonuri și despre o ieșire la munte, dar ceea ce e cert e că nici acum nu se cunoaște numele domnișoarei.

Răzvan Simion a încheiat anul acesta o relație de cinci ani cu Lidia Buble și au trecut luni lungi de suferință până să ia de mână pe altă domnișoară.

Unde  și-a dus Răzvan Simion iubita după Anul Nou

Între timp, inclusiv fosta sa soție, Diana, mama celor doi copii ai săi, de care s-a despărțit pentru celebra cântăreață, și-a refăcut viața.

Originar din Reșița, Caraș Severin, Răzvan Simion a simțit nevoie să se reîntoarcă la origini cu ocazia sărbătorilor de iarnă,  și a petrecut la Văliug, în compania unui om de afaceri local, care îi este prieten. Acesta de altfel,  a făcut și publică vizita, scriind, alături de mai multe fotografii în care apare și vedeta de televiziune, un mesaj emoționant: „Unii produc fericire oriunde se duc.!!! La mulți Ani !!”.

În imagini apar, la masă, Răzvan Simion și noua iubită. Cei doi par să își fi asortat ținutele, așa cum obișnuiesc, de altfel, cuplurile bine sudate. Ambii poartă pulovere groase din lână, completând ținute lejere, de munte, și haine cu blană de oaie.

Sursa foto: Instagram

Marea gimnastă Nadia Comăneci a devenit actriță. În ce film o puteți vedea

Recomandarile noastre