Simona Ionescu / Redactor Șef

Mini Pavlova cu căpșuni, cel mai simplu desert cu bezea

Mini Pavlova cu căpșuni, cel mai simplu desert cu bezea
Pavlova cu căpșuni este crocantă la exterior și moale în interior. Dacă vă plac deserturile cu căpșuni, frișca și bezele, atunci această rețetă e lozul câștigător. Arată senzațional și e simplu de preparat. Dacă nu ați mâncat încă Pavlova, vă așteaptă un deliciu. Acest desert pur și simplu se topește în gură.

Să faci Pavlova nu este atât de greu pe cât pare! Este vorba pur și simplu de a bate albușurile pentru o bezea simplă. Le turnați apoi pe o foaie de copt pusă în tavă și coaceți bezeaua la foc mic, timp de o oră. Apoi o lăsați să se usuce în cuptorul închis timp de câteva ore sau peste noapte. Puteți face Pavlova în diferite forme, cum ar fi cuiburi mici.

Ingrediente pentru pavlova cu căpșuni

Bezea: 3 albușuri mari

160 g zahăr pudră

un praf de sare

o lingură oțet

o lingură amidon de porumb

esență de migdale

Umplutură: o cană frișcă proaspătă, naturală

căpșuni

Mod de preparare

Separați cu grijă albușurile de ou și asigurați-vă că nu există gălbenuș de ou în albușuri. Duceți albușurile la temperatura camerei, în acest fel vor bate mai repede și vor ajunge ușor să se întărească. Bateți împreună cu zahărul, sarea și oțetul, până obțineți o pastă sticloasă și tare, care rămâne în formă atunci când e ridicată din bol.

Preîncălziți un cuptor la 110 grade C și pregătiți o foaie de copt cu hârtie pergament. Într-un bol de mixer, adăugați albușurile de ou și începeți să le bateți timp de aproximativ 2-3 minute. Adăugați treptat zahărul în timp ce amestecați la foc mediu. Nu vă grăbiți, adăugând câte o lingură de zahăr la fiecare 20 de secunde. Vrem ca zahărul să se dizolve în cea mai mare parte, așa că este în regulă să amestecați mult timp.

Amestecați la viteză mare până când obțineți vârfuri tari. Adăugați extractul de migdale, și amidonul de porumb. Amestecați timp de câteva secunde până când se încorporează complet. Transferați amestecul într-un poș și turnați apoi, în tavă, 9 / 12 mini Pavlova. Asigurați-vă că rămân spații între fiecare. Coaceți pavlovele în cuptorul preîncălzit,  timp de aproximativ o oră.

După o oră, opriți focul și nu deschideți ușa cuptorului. Lăsați bezelele să se răcească și să se usuce în cuptorul închis timp de cel puțin 2 ore.

Se prepară frișca. Acoperiți fiecare Pavlova cu o lingură mare de frișcă. Asigurați-vă că umpleți mijlocul fiecărei Pavlova cu frișcă, astfel încât să existe frișcă în fiecare îmbucătură. În vârf puneți căpșuni.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre