Minodora a inventat metoda ideală pentru a nu se mai îngrășa. „Îmi leg de mâini și de picioare…”

Minodora a inventat metoda ideală pentru a nu se mai îngrășa. „Îmi leg de mâini și de picioare…”
La 43 de ani, după o lungă perioadă în care a suferit din cauza kilogramelor în plus, Minodora este cu adevărat mulțumită de felul în care arată.

Dieta echilibrată și sportul au ajutat-o să rămână în formă. Minodora a reușit să aibă silueta mult visată.

Minodora a inventat metoda ideală pentru a nu se mai îngrășa. „Îmi leg de mâini și de picioare…”

Întrucât kilogramele în plus i-au dat mult timp de furcă, Minodora a făcut în trecut o operație de micșorare a stomacului. A reușit să dea jos 40 de kilograme, dar minunea nu a ținut prea mult și s-a îngrășat la loc. Ajunsese la 100 de kilograme. Atunci a înțeles că trebuie să schimbe totul în viață și să slăbească din nou, de data asta într-un mod sănătos.

Așa că a renunțat la alimentele grase. Din nefericire însă, problemele digestive cu care s-a confruntat de-a lungul timpului au dus la o operație la colon. „Țipam în casă, mă urcam pe pereți. Nu mai știam ce să fac plângeam efectiv, nu îmi mai găseam nicio poziție în pat, îmi venea să mușc din pereți. (…)

Eu sufăr de constipație, nu puteam să ies afară decât cu laxative.  Am avut fisură anală, o fistulă, a trebuit să mă operez. Iar am făcut anestezie generală. Dar asta e. Am avut un regim alimentar nesănătos, mâncam multă carne prăjită”, a spus cu ceva timp în urmă artista.

Sărbători frumoase, fără kilograme în plus

De atunci, toate au intrat pe făgașul normal, iar sărbătorile de iarnă au fost mult mai frumoase pentru că nu s-au mai acumulat colăcei pe burtă. Și asta pentru că Minodora a reușit să inventeze o metodă extrem de interesantă care a dat roade.

„Nu m-am atins de porc, de mâncarea grasă.

Și, mai nou, am stat și am făcut sport. Îmi leg niște gantere de picioare și de mâini, apoi dau și din mâini, și din picioare, cu greutățile. E foarte bună metoda. Am reușit să slăbesc, nu să mă îngraș de Sărbătorile acestea”, a povestit vedeta.

Sursă foto: instagram

 

Recomandarile noastre