Scandalul cântărețelor. Minodora despre Bianca Rus: „Prin sângele ei nu curge muzică, ea se chinuie de foarte mulți ani de zile”

Scandalul cântărețelor. Minodora despre Bianca Rus: „Prin sângele ei nu curge muzică, ea se chinuie de foarte mulți ani de zile”
Nici nu s-a încheiat bine scandalul cu Lorenna, că Bianca Rus a intrat în alte belele. După ce a jignit-o pe Minodora, aceasta a scos armele.

E război între Minodora și Bianca Rus. Cântăreața de la malul mării, considerată o mare voce a României, a dat cărțile pe față.

Bianca Rus are lipici la scandal. Minodora e foc și pară. „O rog foarte tare să pună mâna să studieze”

A fost mult prea mult pentru Minodora. Chiar dacă rare sunt momentele în care aceasta ripostează, într-o emisiune televizată artista a spus tot ce are pe suflet legat de Bianca Rus. Toată nebunia a început după ce Bianca Rus a susținut că Minodora nu știe să se îmbrace. Este a doua oară când blonda o calcă pe bombeu, întrucât cu zece ani în urmă aceeași Bianca Rus a spus că Minodora nu știe să cânte.

„Nu poate să cânte nimic fata asta”

Scandalul cântărețelor a izbucnit. “Bianca Rus, fata asta care zice că nu știu să mă îmbrac. Important e să știi să cânți dacă tot ești artist și cu asta te ocupi. Fata aceasta îmi pronunță numele a doua oară pe ecrane. Am fost sunată acum 10 ani și mi-au spus că e o fată Bianca Rus care zice că eu nu știu să cânt sau ceva de genul acesta.

Am întrebat cine este fata, pentru că nu o cunoșteam. Este a doua oară când îmi pronunță numele. O rog foarte tare să pună mâna să studieze, că cânte, nu poate să cânte nimic fata asta, se strofoacă de foarte mulți ani de zile să cânte”, a declarat Minodora într-o emisiune tv.

„Prin sângele ei nu curge muzică, ea se chinuie de foarte mulți ani de zile”

Din punctul de vedere al Minodorei e loc sub soare pentru toți artiștii, însă îi recomandă Biancăi Rus să-și câștige banul fără să-i mai atace pe alții. ”Eu mereu am spus că e loc sub soare pentru toată lumea și atât timp cât nu mă deranjează cineva e ok. Fata asta trebuie să știe de la mine, eu îmi asum treaba asta vizavi de ce vreau să spun.

Și mă pricep să cânt, pentru că am studiat. Și trebuie să știe că un artist e artist dacă Dumnezeu i-a dat voce și dacă prin sângele lui curge voce. Dacă Dumnezeu ei nu i-a dat și prin sângele ei nu curge muzică, ea se chinuie de foarte mulți ani de zile.

Dacă ar fi fost o persoană în banca ei, să își câștige bănuțul, nu m-ar fi deranjat. Dar ea îmi pronunță numele, Minodora, Minodora. Vreau să îi spun foarte clar că poate să se strofoace. Și să facă orice ar face în această viață, că dacă Dumnezeu nu îți dă, nu e”, a mai spus, supărată, artista.

Sursă foto: Instagram

Recomandarile noastre