Minunea de la mormântul lui Vadim Tudor. Fenomen inexplicabil, văzut de fiica tribunului

Minunea de la mormântul lui Vadim Tudor. Fenomen inexplicabil, văzut de fiica tribunului
La mormântul lui Corneliu Vadim Tudor se întâmplă fenomene stranii. Recent, una dintre cele mai arzătoare dorințe ale politicianului trecut în neființă în anul 2015, s-a înfăptuit sub ochii familiei sale. Chiar la locul unde tribunul își doarme somnul de veci
Corneliu Vadim Tudor s-a stins în 2015, în urma unui infarct provocat de afecțiuni mai vechi, pe care tribunul nu le-a tratat corespunzător – spun apropiații. În urma sa au rămas în istorie multe evenimente importante pe care acestea le-a marcat prin discursuri și editoriale tăioase, însă și poezii emoționante.
Prietenul lui Vadim Tudor a făcut o „nebunie” la bătrânețe
Corneliu Vadim Tudor s-a stins în anul 2015
Corneliu Vadim Tudor nu a fost dat uitării de familie și săptămânal, soția și cele două fiice ale sale merg la mormântul său – unde se roagă și fac pomeni.
Lidia, fiica cea mare, a fost cea care a preluat revista „România Mare” înființată de tatăl său și face eforturi uriașe pentru a o ține pe piață și pentru a păstra moștenirea lăsată de tatăl ei.
Când simte că viața îi pune prea multe piedici, ea se duce la cimitir și cere ajutorul celui care i-a fost tată. În cavoul lui C.V. Tudor își doarme somnul de veci și mama tribunului, pe care acesta a iubit-o nespus de mult.

Semnele tribunului venite de dincolo

Într-una dintre vizitele Lidiei la mormântul tatălui, aceasta a constatat că sufletul lui Corneliu Vadim Tudor le dă semne de dincolo.
„Toată viața, de când au murit bunicii mei, tata și-a dorit ca la capul mamei lui să planteze un liliac. Dintr-un motiv sau altul, niciodată nu am făcut asta…. la câteva luni după ce tata a murit, la capul lui și al mamei lui a înmugurit un liliac. Nimeni nu l-a plantat, am plantat doar trandafiri, dar liliacul a înmugurit pur și simplu, așa cum el și-a dorit. A dat primele flori pe anul acesta”, a povestit Lidia Vadim Tudor. Fenomenul inexplicabil a emoționat-o până la lacrimi și știe, astfel, că tatăl ei veghează asupra sa și că își arată prezența prin mici „minuni”.
Mormântul lui Corneliu Vadim Tudor

Lidia Vadim Tudor, în scandal cu presa

Vadim Tudor
Lidia Vadim Tudor ar fi fost căsătorită cu Dan Alexandru Tano
Lidia Vadim Tudor a fost implicată recent într-un război al declarațiilor, după ce au apărut în spațiul online mai multe documente care atestă că s-a căsătorit cu jurnalistul Dan Alexandru Tano. Din păcate, acesta a decedat în urmă cu puțin timp, din cauza COVID. Astfel, presa națională a titrat că fiica lui Corneliu Vadim Tudor a rămas văduvă la patru luni de la mariaj.
Lidia a negat faptul că ar fi fost căsătorită cu Tano, însă nu a comentat deloc actele de stare civilă care circulă pe internet. Acestea arată că, după căsătorie, soțul a luat numele de Dan Alexandru Vadim Tudor.