Mioara Roman suferă enorm după Catinca. Asistentele i-au spus Oanei ce face mama noapte de noapte, iar vedeta a luat foc. Amenință cu legea

Mioara Roman suferă enorm după Catinca. Asistentele i-au spus Oanei ce face mama noapte de noapte, iar vedeta a luat foc. Amenință cu legea
Oanei Roman nu-i pasă de gurii lumii și își strigă durerea. Așa ceva e strigător la Cer și vrea ca toată lumea să știe drama mamei sale.

Oana Roman nu mai suportă comportamentul surorii sale, Catinca și vrea să se facă dreptate. E mult prea mult pentru Mioara Roman ce i se întâmplă.

După ce le-a spus fanilor că a avut una dintre cele mai frumoase zile, pentru că s-a întâlnit cu Petre Roman, apoi și-a vizitat mama, Oana a pus piciorul în prag și a spus întregii lumi cât de mult suferă Mioara pentru că nu știe nimic de Catinca. Vedeta susține că despărțirea de Marius Elisei nu doar că nu o doare, ci o face fericită, pentru că s-a eliberat, în sfârșit, de relația toxică care nu îi făcea bine. Iar în acest moment își dorește doar să-și știe mama liniștită.

„Mama urlă noaptea după ea și o strigă”

„Știu, iar o să spuneți că-mi spăl rufele în public. Ei, bine, o fac, pentru că trebuie să lămuresc niște lucruri pe care nu vreau să le mai ascund sub covor.

Și cine-și permite să spună declarații mincinoase despre mine, va trebui să-și asume. Am fost la mama și după ce mi-a spus cât de bucuroasă e că am ajuns la ea, m-a întrebat ce face Catinca, unde e, de ce nu vine să o vadă. Iar doamna asistentă mi-a spus că mama se trezește noaptea și o strigă. Urlă după ea, sora mea, Catinca, fata ei.

„Am nevoie doar ca mama să nu mai urle noaptea după fata ei”

Această fată care a declarat că nu mai vrea să meargă la mama, apoi a spus că eu mint și că de fapt vrea să se ducă. Ei bine, nu a mers și asta e foarte urât. (…) Ea spune că eu zic aceste lucru pentru că sunt rănită. Nu draga mea, nu sunt. Marius a plecat de acasă ca în final să încheiem acea relație toxică pe care o aveam.

Iar pentru mine e o fericire. Și-a ales prost momentul, dar eu nu sunt rănită, ci foarte fericită. Iar această discuție referitoare la mama nu are nici o legătură. N-am nevoie de milă și compasiune. Am nevoie doar ca mama să nu mai urle noaptea după fata ei”, a încheiat nervoasă, Oana Roman.

Recomandarile noastre