Mirabela Dauer are o colecție impresionantă de evantaie. Care sunt cele mai scumpe

Mirabela Dauer are o colecție impresionantă de evantaie. Care sunt cele mai scumpe
Veșnic tânăra Mirabela Dauer are o poftă de viață molipsitoare. Cu ce-și ocupă timpul marea cântăreață.

Pandemia nu a schimbat-o deloc pe Mirabela Dauer. Iubește viața la nebunie și are de gând să facă lucruri mari în 2022.

Mirabela Dauer are o colecție impresionantă de evantaie. Care sunt cele mai scumpe

Invitată în direct la Observatorul Antenei 1, Mirabela Dauer a apărut mai proaspătă ca niciodată și a vorbit despre lucrurile pe care cu adevărat le adoră. E vorba de colecțiile ei de evantaie, magneți și mai mult de 700 de căni. La care se adaugă și foarte mulți pantofi.

„Când am fost mică nu am avut și am spus că atunci când voi avea posibilități financiare, îmi voi cumpăra sute de pantofi. Și așa am și făcut. Cât privește colecția mea de evantaie, cele mai scumpe sunt cele cumpărate de la Barcelona, 50 de euro fiecare. Iar de la New York am cumpărat altele, 30 de dolari bucata. Asta ca să aibă cârcotașii ce să vorbească de acum încolo”, a povestit artista.

 

Cea mai mare bucurie la început de an

Mirabela a fost extrem de bucuroasă la început de an, pentru că a avut un concert extraordinar, unde lumea a primit-o cu brațele deschise. Și-a cerut însă scuze tuturor pentru că a putut să le dea autografe. „Sunt un om normal. Cine nu înțelege asta, e fraier. Sunt abordabilă, nu-mi place însă să fiu sufocată.

Acum am avut spectacol la Berărie, la cea mare, care a fost fericirea mea la începutul acestui an. Toată lumea m-a așteptat pe mine. M–au întâmpinat cu urale și primele 2-3 piese au fost sacrificate pentru că am plâns continuu. Trebui să-mi cer scuze, pentru că nu am putut să dau autografe. Erau foate mulți oameni, toți voiau poze și autografe”, s-a destăinuit cântăreața.

„Când m-am lăsat de fumat, mi-am fumat cel mai mare dar în viață”

Cum reușește Mirabela Dauer să fie mereu tonică? Nu ia nici vitamine, nici minerale, pur și simplu trăiește cu intensitate fiecare clipă și iubește cu tot sufletul. „Când m-am lăsat de fumat, mi-am fumat cel mai mare dar în viață. Nu am luat niciodată vitamine, ceai nu beau, pentru că nu sunt bolnavă.

Și beau apă cu lămâie pe stomacul gol. Acum am făcut o pauză pentru că fac asta de opt ani. Stau o oră, apoi mănânc. Nu există dimineață în care să nu mănânc. Consum și carne, dar mai încerc să mă ponderez. Nu grădinăresc, dar dau sfaturi foarte prețioase. Și mă bucur enorm când văd frumusețea naturii. La mine liliacul a înflorit de patru ori și magnolia de trei ori”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: instagram, cancan