E mereu proaspătă și pusă pe fapte mari. Mirabela Dauer a dat vestea cea mare. Va fi moderator.

 Surpriză pentru fani. Mirabela Dauer va fi moderator. Ce emisiune va prezenta

Prietena lui Răzvan și Dani, Mirabela Dauer, a făcut show la Neatza. După ce a cântat în primă audiție o piesă superbă, una dintre cele mai bune cântărețe ale României a vorbit despre proiectele sale de viitor. Și a spus, în exclusivitate, că va fi moderator la televiziunea Metropola.

Emisiunea prezentată de cântăreață se va numi Povești nespuse cu Mirabela și va debuta pe data de 3 octombrie, la ora 20.00. Mira a spus și cine va primul invitat, e vorba de Răzvan Popescu.

Ce a început să facă în pandemie

Cu câteva luni în urmă, Mirabela a mai venit cu o declarație șocantă și a recunoscut că, de când a început pandemia, a început să bea vin. Ea i-a recunoscut acest lucru tot lui Răzvan Simion. „Eu nu beau, am acum început să beau, un prieten de-al meu are un vin!… Și dacă sunt cuminte beau mai mult decât el.

Este un vin roze, de-mi lasă gura apă. Este cel mai bun vin din câte cunosc eu, cu toate ca zvonurile erau clare ca sunt o mare betivancă. Dar nu-mi pasă. Nu beau spriț, eu îl beau sec.”, a spus cântăreața. Sigur că Răzvan a avertizat-o că ziarele vor începe să scrie despre asta, dar Mira nu a fost deloc speriată.

„Nu mă lamentez, ce e în sufletul meu, e în sufletul meu”

Și ce să fac, dacă scriu ziarele, să nu am somn? Nu mă lamentez, ce e în sufletul meu e în sufletul meu, eu nu mă vait. Mă vait doar la câinele meu care mă latră”, i-a răspuns, calmă, Mirabela prezentatorului de la Antena 1.

Sursă foto: b1tv, playtech

 

 

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp