Surpriză pentru fani. Mirabela Dauer va fi moderator. Ce emisiune va prezenta

Surpriză pentru fani. Mirabela Dauer va fi moderator. Ce emisiune va prezenta
Invitată în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, Mirabela Dauer a dat totul din casă. Nimeni nu a știut că vedeta va avea propria emisiune.

E mereu proaspătă și pusă pe fapte mari. Mirabela Dauer a dat vestea cea mare. Va fi moderator.

 Surpriză pentru fani. Mirabela Dauer va fi moderator. Ce emisiune va prezenta

Prietena lui Răzvan și Dani, Mirabela Dauer, a făcut show la Neatza. După ce a cântat în primă audiție o piesă superbă, una dintre cele mai bune cântărețe ale României a vorbit despre proiectele sale de viitor. Și a spus, în exclusivitate, că va fi moderator la televiziunea Metropola.

Emisiunea prezentată de cântăreață se va numi Povești nespuse cu Mirabela și va debuta pe data de 3 octombrie, la ora 20.00. Mira a spus și cine va primul invitat, e vorba de Răzvan Popescu.

Ce a început să facă în pandemie

Cu câteva luni în urmă, Mirabela a mai venit cu o declarație șocantă și a recunoscut că, de când a început pandemia, a început să bea vin. Ea i-a recunoscut acest lucru tot lui Răzvan Simion. „Eu nu beau, am acum început să beau, un prieten de-al meu are un vin!… Și dacă sunt cuminte beau mai mult decât el.

Este un vin roze, de-mi lasă gura apă. Este cel mai bun vin din câte cunosc eu, cu toate ca zvonurile erau clare ca sunt o mare betivancă. Dar nu-mi pasă. Nu beau spriț, eu îl beau sec.”, a spus cântăreața. Sigur că Răzvan a avertizat-o că ziarele vor începe să scrie despre asta, dar Mira nu a fost deloc speriată.

„Nu mă lamentez, ce e în sufletul meu, e în sufletul meu”

Și ce să fac, dacă scriu ziarele, să nu am somn? Nu mă lamentez, ce e în sufletul meu e în sufletul meu, eu nu mă vait. Mă vait doar la câinele meu care mă latră”, i-a răspuns, calmă, Mirabela prezentatorului de la Antena 1.

Sursă foto: b1tv, playtech