Mirabela Dauer voia să fugă din oraș de ziua ei. Au ”înhăța-o” unii de la teatru

Mirabela Dauer voia să fugă din oraș de ziua ei. Au ”înhăța-o” unii de la teatru
Spuneți în cor ”La mulți ani!” pentru dragii noștri artiști Mirabela Dauer, Angela Similea, Margareta Pâslaru, Daniel Iordăchioaie. Ei s-au născut pe 9 iulie. De obicei, ei ar fi fost prin turnee, dar pandemia i-a ținut mai mult în casă.

Cine nu își dorește multe urări și multe cadouri de ziua lui? Mirabela Dauer! Mult îndrăgita noastră artistă a povestit că își dorea să fugă din Capitală, de ziua ei. Numai că, ce să vezi?, a fost invitată să urce pe scenă și să cânte la ”Tănase”.

Mirabela Dauer voia să fugă din oraș de ziua ei

Mirabela Dauer, Angela Similea, Margareta Pâslaru, Daniel Iordăchioaie sunt sărbătoriții din 9 iulie. Toți sunt născuți într-o zi de 9 iulie. Margareta Pâslaru împlineşte 78 de ani, Angela Similea atinge la 75 de ani, Daniel Iordăchioaie face 53 de ani, iar Mirabela Dauer va împlini, tot vineri, 74 de ani.

Mirabela Dauer a fost invitată la Antena 1 și a fost bucuroasă că se află iarăși într-un platou de televiziune. ”Eu tocmai îmi făcusem planuri să fug din București. Am zis: nu fac ziua mea, nu mă pregătesc, nu vreau nimic. Vreau să stau singură, la aer curat”, a spus draga noastră artistă. Anul trecut, era singurică, doar cu piticania de cățel Lucky, când s-a trezit la ușă, la miezul nopții, cu Paul Surugiu Fuego.

Anul acesta, Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” o serbează pe Mirabela Dauer. Au invitat-o pe scenă sâmbătă, 10 iulie, în spectacolul ”Un cântec, o glumă”. ”Vă dați seama, este o mare bucurie, o onoare. Este prima dată când ei mă invită”, a spus Mirabela Dauer.

Mirabela Dauer a fost deja felicitată de sute de admiratori, pe rețelele de socializare. Înainte, artista spusese că va sta, ca de obicei,  doar cu Lucky, cățelușul care îi este un vechi companion

Mirabela Dauer se așteaptă la telefoane de la cei dragi

Chiar dacă nu se așteaptă la ceva deosebit de ziua ei, Mirabela Dauer a fost deja felicitată de sute de admiratori, pe rețelele de socializare. Înainte, artista spusese că nu se va întâmpla nimic special de ziua ei. Va sta, ca de obicei, singurică, doar cu Lucky, cățelușul care îi este un vechi companion.

De fapt, artista nu este obișnuită să primească daruri. Și le face  singură. La începutul lunii iulie, a fugit la mare, una dintre marile sale bucurii. Însă, o rană veche nu s-a vindecat încă. Fiul ei, Dan Alexandru (Nanu) este departe și nu au mai vorbit de peste 20 de ani. Nu se așteaptă nici la tort pentru că nu mai mănâncă dulciuri de foarte mult timp.

”Acum, cea mai mare distracție a mea să stau pe rețelele de socializare. Maria Dragomiroiu mi-a atătat ce face pe Tik Tok și m-am molipsit. Cel mai mult îmi plac postările cu copilași și pisicuțe”, a spus artista.

Abia așteaptă să cânte din nou, pe scena de la ”Tănase” și se reîntâlnească publicul. Încă nu e ziua mea şi deja sunt copleşită de emoţie… Mulţumesc pentru toate gândurile bune pe care mi le-aţi trimis!  Le-am pus în suflet pe toate şi să ştiţi că vi le întorc înzecit!”, le-a scris Mira fanilor săi de pe Facebook.


Margareta Pâslaru, Angela Similea și Mirabela Dauer, legate pe viață. Uite de ce!

Mirabela Dauer, intră puternic pe net. A învățat cum să facă TikTok-uri

Recomandarile noastre