Mirabela Dauer a fost invitata lui Cristi Brancu la emisiunea de pe canalul său de Youtube. Acolo, artista a povestit un episod dureros, umilitor prin care a trecut săptămâna trecută în cabinetul unui medic.

Mirabela Dauer rămâne fără pemis auto?

Mirabela Dauer este iubită de generații de români. Cine nu a ascultat ”Mulțumesc iubită mamă”, ”Melancolie”, ”Morărița” sau ”Frunza mea albastră”? Însă artista s-a întâlnit săptămâna trecută cu un om care supărat-o foarte tare.

Ajunsă la vârsta de 73 de ani, Mirabela Dauer a început procedurile pentru preschimbarea permisului auto.

”Am fost săptămâna trecută, într-o zi, să-mi fac fișa medicală pentru a-mi preschimba carnetul de conducere. Am fost la o policlinică, unde am început cu neurologia. Am intrat în cabinetul doamnei doctor, care de la început s-a uitat ciudat la mine, de parcă eram o infractoare. M-a întrebat cum mă cheamă. I-am răsuns că Scorțaru Mirabela (n.red numele real din buletin al cântăreței) și am venit să-mi preschimb carnetul. S-a uitat la mine și m-a întrebat ”Cu ce vă ocupați”, eu i-am spus că sunt artist liber profesionist”, a povestit Mirabela Dauer.

Mirabela Dauer, respinsă de un medic

Marea nostră artistă a povestit că a urmat un scurt dialog la cu medicul, care a supărat-o foarte mult.

Medicul a întrebat-o ce face mai exact, ea i-a răspuns ”cânt”. ”Adică?, a întrebat din nou. ”Eu i-am spus că mă ocup de Mirabela Dauer, mai exact cânt. S-a uitat un pic la mine și mi-a spus să mă ridic, să merg pe călcâie, apoi pe vârfuri, m-a pus să ridic brațele, să întind mâinile. Mi-a spus când stăteam cu mâinile întinse în față «Vedeți că vă tremură mâna?», i-am răspuns că nu, că nu mi-a spus nimeni până acum că îmi tremură mâna. Dar a fost fermă că îmi tremură mâna și să mă întorc la ea peste 5 ani la reexaminare. S-a purtat oribil. M-am simțit ca ultimul om. Era un om rău, care a îmbătrânit urât. Eu nu m-am dus acolo ca artista Mirabela Dauer, nu m-am dus cu pile, m-am dus ca un om care-și dorea să preschimbe carnetul și ea s-a purtat oribil, m-am simțit oribil. Nu știu dacă a făcut-o pentru că m-a recunoscut și a vrut să mă umilească sau pur și simplu așa e ea, un om rău”, i-a povestit Mirabela Dauer, în emisiunea lui Cristi Brancu.


Scandalul care zguduie Casa Albă din temelii. Dezvăluiri cu amanți și amante

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri