Exclusiv. Mircea Badea amenință poliția! Susține că „niște milițieni” au hărțuit-o pe Carmen Brumă

Exclusiv. Mircea Badea amenință poliția! Susține că „niște milițieni” au hărțuit-o pe Carmen Brumă
Mircea Badea și-a ieșit din pepeni pe rețelele sociale, în legătură cu o nedreptate care o vizează pe soția sa. I-a spus-o direct în față ministrului de Interne.

„Dacă Bode crede că e OK ca milițienii lui, în loc să urmărească răufăcători, să hărțuiască oamenii care au sesizat fără de legile, se înșală . Bode, unica mine reacționează prost la amenințări vie fie ele și din partea milițienilor”, a scris Mircea Badea pe Instagram. el a distribuit un articol de presă în care este vorba de soția sa, Carmen Brumă.

Totul are legătură cu o întâmplare din 2019, când  Carmen Brumă a depus plângere penală împotriva unei firme care s-a folosit de imaginea ei pentru a vinde niște produse dubioase de slăbit.

„Am depus plângerea penală, prin avocații mei, împotriva celor care se folosesc ilegal de numele meu pentru a vinde produse de slăbit de care nu am auzit în viața mea și care pot pune în pericol sănătatea multor oameni! CE A DEPINS DE MINE, AM FĂCUT, PE CHELTUIALA MEA ȘI FĂRĂ A CERE DESPĂGUBIRI FINANCIARE! Acum e rândul justiției să pună capăt înșelătoriei!”, spunea Carmen Brumă în 2019.

La trei ani după  plângere, polițiștii o caută pe soția lui Mircea Badea pentru „detalii”

Culmea este că abia acum, după trei ani de la depunerea sesizării, soția lui Mircea Badea a fost chemată să dea detalii poliției. Între timp, firma respectivă a încetat, să-i mai folosească imaginea pentru a promova produsele.

„ Pe scurt: niște șmecheri care făceau parte dintr-o rețea internațională de profil, cu încrengături prin Malta, Republica Moldova, cu sedii fictive într-un sat din Iași, se foloseau de numele meu pentru a vinde niște produse dubioase de slăbit cu care eu nu aveam nicio legătură, nu le văzusem niciodată.

Făceau publicitate foarte agresivă și foarte mulți oameni au cumpărat acele produse crezând în reclama lor mincinoasă. La acea vreme, în 2019, am zis că voi face plângere penală pentru a avea eu conștiința împăcată că tot ce a depins de mine am făcut, mai departe era treaba justiției.

Ce a făcut justiția? În 2019, când am depus plângerea penală, nimic. A venit 2020. În 2020, iar nimic. În 2021, iar nimic. Între timp, cei cu produsul de slăbit au încetat. Au vândut suficient pe spatele meu și m-au lăsat și au făcut publicitate pe spatele altora. Deci în 2020 au încetat cu reclamele mincinoase folosindu-se de numele meu.

Dar nu pentru că a făcut justiția ceva, pur și simplu nu mi-au mai folosit numele. Și vine anul 2022 și mă sună avocatul și îmi spune că a fost sunat de la poliție pentru a mă chema să dau mai multe detalii despre caz. După trei ani de la acel eveniment sunt chemată să dau detalii despre o situație care nu mai există, s-a rezolvat cazul”, a povestit Carmen Brumă, pe Instagram.

Medicul Tudor Ciuhodaru iese și el la atac

De altfel, Carmen Brumă nu este singura vedetă care a avut astfel de probleme. Oana Roman a fost și ea victima unor „antreprenori” care au decis să își vândă marfa folosind chipul ei. La vremea respectivă, vedeta a avertizat totul pe rețelele sociale.

Nu scapă de astfel de tentative nici medicii cu reputație. E de notorietate cazul celebrului medic europarlamentar Tudor Ciuhodaru. Acesta a decis, recent, să iasă la atac.

Dupa ce în nenumărate rânduri , numele și imaginea acestuia au fost și sunt folosite în mod uzual, atribuindu-i-se și specializări pe care nici nu le deține, în vederea vânzării pe internet de către persoane neautorizate a unor medicamente și produse medicale neavizate, acesta a depus la Parchetul General structura DIICOT, plângere penală cu privire la infracțiunea de fals informatic.

Sursa foto: Instagram