Replici tăioase. Mircea Badea știe de ce e așa slabă Dana Budeanu. O atacă cu armele ei

Replici tăioase. Mircea Badea știe de ce e așa slabă Dana Budeanu. O atacă cu armele ei
Nu de puține ori Mircea Badea și Dana Budeanu și-au aruncat vorbe, mai blânde sau mai puțin, în public. De data aceasta Mircea Badea a reacționat frontal la o aroganță a vedetei.

Numele Danei Budeanu e în discuțiile tuturor. Unii o adoră, cârcotașii o judecă, dar toți vor să afle lucruri neștiute despre viața ei sau ceea ce o preocupă și care îi sunt părerile cu privire la anumite subiecte de actualitate. La bază designer de modă, Dana Budeanu este cunoscută în spațiul public și pentru comentariile sale politice și sociale pertinente și ieșite din tipare. De-a lungul timpului, a adus numeroase acuzații oficialilor din Guvern – și nu numai acestora. De asemenea, în cadrul aplicației sale, vedeta deține o rubrică denumită „Verdict Politic”, unde abordează subiectele fierbinți ale zilei.

Mircea Badea o atacă pe Dana Budeanu unde o doare mai tare!

Nu mai departe de anul acesta, în ianuarie, Mircea Badea s-a contrat destul de dur cu Dana Budeanu. Tema opiniilor a fost cazul femeii sfâșiate de câini. Prezentatorul a contrazis-o pe Dana Budeanu care, nu cu mult timp în urmă declara că „Frica nu există! Frica este o stare care ne este indusă de când suntem foarte mici!”.

Mircea Badea

Pe de altă parte, de Ziua Femeii, Mircea Badea o atacă frontal pe Dana Budeanu. Și o face cu propriile arme ale femeii. Aceasta a avut o postare ironică pe conturile ei de socializare, la adresa femeilor care sunt supraponderale și care inventează, spune ea, tot felul de emotive pentru a se scuza că nu sunt atente ce mănâncă și nu fac sport. „Pentru dă 8 martie pă feminism! Vrei să slăbești și nu știi cum? Mănâncă doar în zilele în care faci sex!”, a scris  Dana Budeanu în postarea ei.

Mircea Badea o ironizează pe Dana Budeanu

Mircea Badea nu s-a putut abține și a replicat, tot online, pe rețelele de socializare. El a preluat postarea Danei Budeanu și a adăugat un comentariu, alături, în semn de ironie că nici vedeta nu ar duce-o prea bine când vine vorba de viață intimă. „Iar dumneaei e piele și os”, a scris, hâtru, Mircea Badea în postarea sa.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre