Mircea Badea, terorizat de hackeri. „Au fost mai multe atacuri”

Mircea Badea, terorizat de hackeri. „Au fost mai multe atacuri”
Prezentatorul Antenei 3 are din nou probleme cu conturile de socializare. Cineva nu-l lasă să trăiască liniștit.

Cine e curios să intre în conturile de socializare ale lui Mircea Badea? Nu e prima dată când se lovește de o asemenea situație.

Mircea Badea, terorizat de hackeri. „Au fost mai multe atacuri”

Recent, chiar înainte de a intra în emisiunea pe care o prezintă la Antena 3, Mircea Badea a făcut un live în care le-a explicat fanilor săi că hackerii din nou nu îi dau pace. “Stai că fac story test în emisiune să văd dacă mai am control instagram. Cică a fost phising astăzi. Ia să vedem”, a mărturisit Mircea, curios de ce ar putea descoperi.

În 2012, hackerii i-a spart blogul, dar i-au trimis și un mesaj cu scuze

Un alt episod neplăcut pentru Mircea Badea, dar care a stârnit și amuzamentul internauților a avut loc în 2012. Atunci, hackerii i-au spart blogul pentru a posta un mesaj împotriva Codruței Kovesi, care era acuzată de corupție.

„Parlamentul României a devenit cel mai luxos penitenciar, cu cei mai bogați deținuți liberi. Procurorul General C. Covesi nu face decât să confunde justiția cu sportul, aruncând sulița în trinubne în loc să-l arunce la ținta, inclusiv în ograda justiției unde zeci de „dalmațieni” păstrează dosarele penale ale marilor corupți, de peste 10 ani“, au spus atunci hackerii.

„Nu vă supărați, domnule Badea”

Ființe educate, hackerii i-a cerut iertare prezentatorului pentru neplăcerile create: „PS: Nu vă supărați domnule’ Mircea Badea. Sper că îmi veți acorda atenție! Îmi cer scuze dacă v-am creat neplăceri!“, au fost cuvintele acestora.

Prezentatorul n-a fost dispus să accepte scuzele

Mircea Badea nu a fost însă impresionat de vorbele hackerilor și a spus că va lua măsuri împotriva… analfabeților.  „Atenție! Blogul meu a fost spart. Nu mai pot intra pe el. Ultimul articol, cel referitor la Kovesi, nu-mi aparţine. Încerc să iau măsuri. (…) Văd că ăstora care sparg bloguri le place pârnaia.

Au uitat când au intrat mascaţii peste ăla al lui Ciutacu. Pârnaie vor, sa le dam. Îi rezolv repede. Toţi analfabeţii au senzaţia că sunt mari hackeri. Vai de curva de mama lor“, a declarat prezentatorul pe contul său de Twitter.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre