Mircea Baniciu, despre logodna fiicei sale, Ana. Cântăreața povestește despre relație

Mircea Baniciu, despre logodna fiicei sale, Ana. Cântăreața povestește despre relație
Bucurie mare în familia Baniciu. Ana s-a logodit, iar tatăl este în culmea fericirii.

N-a crezut că se va mărita vreodată, dar acum a primit inelul de logodnă. Ana Baniciu e în al nouălea cer.

Mircea Baniciu, despre logodna fiicei sale, Ana. Cântăreața povestește despre relație

Toamna asta nu va fi uitată niciodată de Ana Baniciu. Artista a dat vestea cea mare și a anunțat că s-a logodit pe contul său de socializare. În acest weekend, la Apropo TV, într-o discuție cu Andi Moisescu, tatăl Mircea Baniciu a declarat că fiica lui și iubitul său trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, lucru care-l face cel mai bucuros. A spus și că tocmai a avut loc logodna și că îl place pe alesul fiicei sale.

„Îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie”

„Ce să zic… sunt norocoasă și binecuvântată! Edy a apărut în viața mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată. Și iată… sunt logodită. Te iubesc, @edykov. Îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie! Tot ce îmi doresc acum este fericire, nu doar în momente…

Fericire constantă, să râdem zilnic împreună, să nu uităm să ne iubim și să ne respectam. Să creștem împreună, și să avem o viață așa cum am visat! Sunt foarte fericită… sincer vă zic!♥️ (îmi tremură genunchii ca la Asia Express)”, s-a destăinuit Ana pe pagina de Instagram.

A făcut echipă perfectă cu Raluca la Asia Express

Surori de suflet, Ana Baniciu și Raluka au făcut echipă fantastică și la Asia Express și au reușit să câștige premiul cel mare, în valoare de 30.000 de euro. Cu câteva luni în urmă, Ana a declarat că a plăcut-o dintotdeauna pe Raluca, dar la început, i-a fost teamă de ea, pentru că era extrem de autoritară.

„(…) Ralu este o fată foarte caldă, doar că, în aparență este rece și atunci mi-era teamă așa, să intru în vorbă, pentru că era foarte autoritară și am zis că mai bine stau liniștită”, a amintit Ana cu ceva timp în urmă.

Prietenia lor s-a sudat și în timpul ultimului sezon de la „Te cunosc de undeva”, emisiune în care au făcut un cuplu extrem de reușit și de apreciat de jurați și public.

Vedetele au sărit cu felicitările

La puțin timp de când Ana și-a anunțat logodna pe contul de socializare, vedetele au început să-i trimită felicitări. Gina Pistol le-a transmis să fie fericiți și înțelepți, iar Bursucu a pus punctul pe I: „Felicitări. Ți-am spus că vine inelul?”.

Sursă foto: instagram, jurnalul