Mirela Vaida, atacată din nou cu bolovani. Martorii au cerut ajutor la 112

Mirela Vaida, atacată din nou cu bolovani. Martorii au cerut ajutor la 112
Antoanela, femeia care anul trecut a aruncat cu bolovani în direct în Mirela Vaida, a recidivat. Prezentatoarea e foarte speriată.

Mirela Vaida se teme din ce în ce mai mult pentru viața ei și a familiei. Antoanela nu se lasă.

Mirela Vaida, atacată din nou cu bolovani. Martorii au cerut ajutor la 112

De când i-a luat locul Simonei Gherghe la Antena 1, viața Mirelei Vaida a devenit un coșmar. Anul trecut, în plină emisie, aceasta s-a trezit cu o femeie dezbrăcată, care a aruncat cu bolovani în ea și a fost la un pas să o nimerească. Când a crezut că situația a revenit la normal și femeia s-a potolit, astăzi a avut parte de o nou episod neplăcut.

Cu puțin timp în urmă, paznicul de la studiourile de televiziune a mărturisit că a văzut-o pe aceeași Antoanela care i-a spart parbrizul mașinii, tot cu bolovani.

Din fericire pentru Mirela, bărbatul a reușit să intervină pentru ca răufăcătoarea să nu distrugă definitiv automobilul. A fost anunțată imediat poliția dar, din nefericire, aceasta a venit mult mai târziu, când atacatoarea dispăruse.

Mirela cere ajutor autorităților

Ca și anul trecut, Mirela Vaida nu mai știe ce să facă să fie lăsată în pace și a cerut din nou ajutorul autorităților pentru ca femeia să nu mai fie lăsată să umble singură pe stradă. „Dragă stat român, la cine să mai fac apel ca o femei bolnavă să fie închisă?! Închideți-o dra**lui pe nebuna asta, că dacă ies eu să-mi fac dreptate, pe mine mă închideți. (…)

Dacă mor, o să faceți ceva? (…) Mi se face greață! Îmi este scârbă!. (…) Cui să mă adresez să pot să merg în liniște pe stradă?! (…) E clar că amândouă libere nu putem să fim. Că un ajunge cu un bolovan în cap și de cele mai multe ori sunt eu aia. (…) Vreau doar să merg liniștită pe stradă cu copiii mei, fără să-mi iau un bolovan în cap”, a spus Mirela Vaida.

Sursă foto: spynews