Mirela Vaida dă o veste neașteptată. E nerăbdătoare să le demonstreze tuturor de ce este în stare

Mirela Vaida dă o veste neașteptată. E nerăbdătoare să le demonstreze tuturor de ce este în stare
Mirela Vaida reușește să se reinventeze totdeauna. E iubită de fani și le aduce mereu ceva nou.

Mirela Vaida e pusă pe fapte mari și în curând va face un lucru pe care și l-a dorit enorm. Iată ce le-a spus fanilor.

Mirela Vaida e pe val și le-a dat o veste neașteptată fanilor. E nerăbdătoare să le demonstreze tuturor de ce este în stare

Anunț important. Mirela Vaida își va lansa în curând propriul podcast și e în culmea fericirii. Ea și-a anunțat fanii printr-un mesaj pe contul de socializare, iar aceștia așteaptă cu sufletul la gură momentul inaugurării emisiunii online, care va purta denumirea de Vai’da Podcast.

„Și Vai’da Podcast iese curând”

„V-am mai spus ce weekend frumos am petrecut în Breaza, județul Suceava! Am filmat 4 videoclipuri de muzică populară moldovenească, într-un loc autentic, cu oameni ca pâinea lui Dumnezeu! Marius Zagaianu mi-a adus cele mai frumoase ținute din zona Bucovinei, cele mai talentate ansambluri de dansatori din Piatra Neamț și Pojorata!

El însuși e un om foarte săritor și gata oricând să dea cele mai bune sfaturi! Eugenia, gazda noastră, gătește și te primește cu brațele deschise! Cum sa nu muncești cu drag? Cum să nu iasă lucruri atât de frumoase pe care abia aștept sa vi le arăt? În curând, pe canalul meu de YouTube. Și Vai’da Podcast iese curând!”, a scris Mirela Vaida pe contul său de Instagram.

Când a apărut prima dată la televiziune

Într-un interviu pentru Antena 1, Mirela Vaida a povestit care a fost momentul în care a apărut pentru primă la televiziune și cât de emoționată a putut să fie. ”Prima-prima apariţie la TV a fost în clasa a IX-a, la un post local din Iaşi, când trebuia să cânt live o melodie. Îmi amintesc şi acum că s-a dat stop de câteva ori, din cauza faptului că nu mă puteam aduna de emoţie.

Prima apariţie că moderator TV a fost în toamna lui 2004, tocmai constat că s-au împlinit 10 ani de atunci şi a fost alături de Cosmin Seleşi, la cârma unui matinal. Acolo am înţeles ce înseamnă live-ul, dar şi multe alte lucruri ce s-au dovedit a-mi fi extrem de utile mai târziu”, s-a destăinuit Mirela.

Sursă foto: instagram