Mirela Vaida fără machiaj e de nerecunoscut! Nu o să credeți până nu o să vedeți!

Mirela Vaida fără machiaj e de nerecunoscut! Nu o să credeți până nu o să vedeți!
Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Acces direct” este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din România. Dincolo de succesul în carieră, aceasta are o familie cu adevărat superbă.

În acest sfârșit de săptămână, Mirela Vaida a reușit să impresioneze pe toți fanii ei, cu imaginile postate pe rețelele de socializare. Vedeta pare cu 20 de ani mai tânără. Ce a făcut pentru asta însă, este cu totul și cu totul neașteptat.

În timp ce vedetele, chiar și cele care sunt mai tinere decât ea, sunt abonate ale clinicilor de estetică, unde apelează la intervenții de augmentare a buzelor, injecții cu botox sau corecții cu acid hialuronic, Mirela Vaida are propria strategie ca să arate mai tânără. Și este de-a dreptul de invidiat pentru asta, mămica de trei copii.

Mirela Vaida este o mămică foarte ocupată

În vârstă de 39 de ani, vedeta născută în Iași are deja trei copii, cel mai mic venind pe lume în urmă cu mai puțin de trei ani. Mirela Vaida reușește să se împartă perfect între viața de televiziune și preocupările materne, reușind tot timpul să petreacă timp de calitate cu micile ei minuni. O astfel de viață, complexă, ar putea lăsa urme pe  cineva care nu găsește echilibrul, însă nu e cazul Mirelei Vaida.

Secretul tinereții Mirelei Vaida

Prezentatoarea de la „Acces direct” a dat o adevărată lecție de întinerire când a postat o imagine inedită cu ea. Pare cu două decenii mai tânără și asta pentru că a renunțat la machiaj. Ori de câte ori apare la televizor, vedeta este atent machiată de profesioniști.

Însă în zilele libere, când stă acasă, are grijă să își lase pielea să respire. Fără machiaj, doar cu ochii conturați cu puțin verde, Mirela Vaida debordează de tinerețe.

Fără machiaj, Vaida arată ca o tânără de maxim 25 de ani

Nimeni nu i-ar da vârsta pe care o are și în niciun caz, dacă nu ar cunoaște-o, nu ar putea crede că este mama a trei copii.

De altfel, și în alte ocazii, Mirela Vaida nu a avut rețineri să le arate fanilor ei chipul fără pic de machiaj. Iar de fiecare dată a fost lăudată pentru tinerețea pe care o emană.

Sursa foto: Instagram