Uluitoarea poveste a unei tinere „Miss”, anchetată de procurorii din Timișoara că ar fi încercat să își ucidă iubitul milionar

Uluitoarea poveste a unei tinere „Miss”, anchetată de procurorii din Timișoara că ar fi încercat să își ucidă iubitul milionar
Milionari înșelați de frumuseți ale momentului, vă sună cunoscut? Am putea spune că nu e nimic nou sub soare. O astfel de poveste se consumă între Timișoara și Arad zilele acestea. Mai pe scurt, un milionar acuză că era să fie omorât de „iubi”. După ce aceasta a profitat maxim de el.

Miss Europe anchetată de procurori. Andreea , care a obținut titlul Miss Supranational Europe 2018, este cercetată de procurorii timișoreni pentru tentativă de omor calificat,  în legătură cu fostul iubit milionar. Potrivit Critic Arad, numele ei apare în nu mai puțin de 18 dosare.

Pe scurt, deținătoarea a mai multor titluri de miss (căci participă de mulți ani la competiții internaționale), Andreea Coman, din Pitești, în vârstă de 28 de ani în prezent, și-a adjudecat titlul de cea mai frumoasă femeie din Europa la vârsta de 25 de ani. Finala a presupus presupus 3 probe: costum de baie, unde a contat atitudinea, rochia de seară, unde s-a punctat eleganța şi proba întrebărilor.

Concursul a mai avut şi o licitaţie la care fiecare concurentă a adus un obiect tradițional, Andreea a ales să aducă o masă tradițională românească. Concursul a avut loc în decembrie 2018. Andreea a absolvit Facultatea de drept. În anul concursului l-a întâlnit și pe iubitul milionar.

Adrian, mână largă. I-a făcut iubitei toate poftele

După concurs ea l-a cunoscut pe milionarul Adrian Luca, considerat unul dintre cei mai bogați români. Familist convins, acesta a fost impresionat de tânără încât a cheltuit o adevărată avere cu ea.

 

El susține că i-ar fi cumpărat un apartament în valoare de aproximativ 800.000 de euro și i-ar fi donat 300.000 de euro, bani necesari achiziționării de mobilă. Apoi ar fi urmat și alte donații, până la suma de 2 milioane de euro, scrie presa locală. Mai mult, afaceristul ar fi cheltuit mult cu tânăra și ca să o plimbe cu avioane private, în destinații de lux din lume.

 

Dar lui Luca i-a plăcut mereu opulența. Presa scrie că în 2009, când Adrian Petru Luca s-a însurat cu Ana, a făcut nunta într-un hotel de lux din Monte Carlo. El și-a dus acolo toți cei 100 de invitați cu un avion închiriat special de Luca pentru acest eveniment și a platit 50.000 de euro. Petrecerea a avut loc la hotelul Monte Carlo Bay, unde prețul unei camere este între 600 și 3.000 de euro.

Miss Europe anchetată de procurori

Acum, celebrul afacerist o acuză pe fosta iubită că l-a sedus și a profitat, apoi, material de el. Luca susține că iubita a încercat să îl omoare otrăvindu-l cu mercur. Acum, tânăra este cercetată de procurorii timișoreni pentru tentativă de omor calificat.

 

Afaceristul le-a spus anchetatorilor că, în urmă cu exact un an, ar fi început să se simtă foarte rău. A apelat la medici și, după analize, a aflat că avea o  mare cantitate de mercur în corp. Tratamentul început de urgență, nu l-a vindecat complet, omul de afaceri rămânând cu auzul, văzul, dar și sistemul nervos afectate. Adrian Luca susține că iubita sa i-ar fi administrat mercurul. Totuși, trebuie menționat și că Adrian Luca a ajuns să își reclame iubita după ce aceasta s-a despărțit de el.

Cine este milionarul „tradus” de miss

Adrian Petru Luca s-a îmbogățit făcând afaceri cu statul. El a cumpărat în avans apoi a vândut terenurile pe care s-a construit centura Aradului și cele pe unde trece autostrada de Vest. Astfel, în 2009, Luca a câștigat 9 milioane de euro după ce a vândut mai multe terenuri pe care s-a construit centura de ocolire a Aradului. A repetat schema un an mai târziu și anul următor. În  2010 și 2011, afaceristul a cumpărat și apoi a vândut mai multe parcele pe care s-a construit autostrada Vestului, Timișoara-Arad. Pentru ultimele tranzacții, Luca a solicitat în instanță 40 de milioane de euro, despăgubiri de la statul român.

„Eu sunt un om de afaceri veritabil, fac afaceri din pasiune, banii în acest moment mă interesează mai puţin decât să îmi câştig drepturile, chiar în instanţă. De aceea lucrez cu trei dintre cele mai importante case de avocatură din Bucureşti. Cred că dacă omul are anumite drepturi, trebuie să şi le valorifice”, declara Adrian Luca pentru Aradcity.ro, în 2009.

Sursa foto: Angelopedia.com, Pixabay