Misterul mașinii vechi și uzate sau lecția de viață dată de un tată fiicei sale. Toți părinții ar trebui să o știe

Misterul mașinii vechi și uzate sau lecția de viață dată de un tată fiicei sale. Toți părinții ar trebui să o știe
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! Am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Povața unui părinte

Un tată i-a spus fiicei:

– Ai terminat studiile, iată o mașină pe care am cumpărat-o acum ceva timp… are câțiva ani. Dar înainte să ți-o dau, du-o la un parc auto din oraș, spune că dorești să o vinzi și vezi cât iți oferă pe ea.

Fiica s-a dus la parc, s-a întors la tatăl ei și a spus:

– Mi-au oferit 1.000 de Euro, pentru că arată foarte uzată!

Tatăl a spus:

– Du-o la amanet.

Fiica s-a dus la casa de amanet, s-a întors la tatăl ei și a spus:

– Casa de amanet oferea 100 de Euro pentru că e o mașină foarte veche.

Tatăl i-a cerut fiicei sale să meargă la un club auto de pasionați și să le arate mașina. Fiica a dus mașina la club, s-a întors și i-a spus tatălui ei:

– Unii oameni din club mi-au oferit 100.000 de Euro pentru faptul că o mașină rară păstrata bine cum greu se mai găsește.

Atunci părintele i-a spus:

– Am vrut să știi ca degeaba ești valoros, daca nu ești in locul potrivit. Dacă nu ești apreciat, nu te supăra, înseamnă că te afli într-un loc greșit. Nu sta într-un loc în care nimeni nu iți vede valoarea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre